Reviews

Gerard & Marian Beliën, (Bentveldsweg 126 Aerdenhout - Zandvoortselaan 84 23+pp te Heemstede)

Als onervaren aspirant verkoper van een eigen woning met vevolg naar een goed appartement in deze omgeving contakt gezocht met de Makelaar Aerdenhout & omstreken, bij naam Huib & Lieke. Dit was een bijzonder goede keus! We genieten er nog steeds van :) Zeker aan te bevelen met een dikke 8, zeer attent met kennis van zaken en veel begrip. Vriendelijk en geduldig met een goed product. Hartelijk dank nogmaals,

Elles van Duijn-Wijnveld, (Kostverlorenstraat 111 Zandvoort)

Goede professionele makelaar met veel kennis van de markt. Goed bereikbaar in contacten en snel respons.

A funda user, (Bekslaan 27 Vogelenzang)

Het contact met de makelaar verliep altijd erg goed, accuraat en snel. Makelaar is erg gedreven en altijd bereikbaar. Erg prettig om mee samen te werken.

Joop Gruijters, (Groot Hoefbladlaan 96 Bennebroek)

Wij zochten een appartement en na het verkrijgen van positieve informatie over het makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken zijn wij na een kennismakinggesprek met dit kantoor in zee gegaan. Een appartement is inmiddels aangekocht. Makelaar Haije hebben wij inmiddels goed leren kennen. Al heel snel had hij ons volledig vertrouwen. Hij zit al 50 jaar in het vak en straalt rust en deskundigheid uit. Hij behoedt je tegen overhaaste stappen en beslissingen, waar je later mogelijk spijt van hebt. Het kantoor heeft een hoge klantvriendelijkheid en is 7 dagen bereikbaar. Een "top" makelaarskantoor, die wij wanneer nodig zeker zullen aanbevelen.

Jantine van der Schilden, (Pauluslaan 112 Noordwijk)

Contact verliep heel goed, goeie begeleiding. Hele goeie opvolging na een bezichtiging. Altijd bereikbaar.

A funda user, (Zomervaart 110 Haarlem)

Perfect makelaar, luisteren goed naar je wensen en denken mee. Zou de makelaar aanbevelen en ook meenemen naar de volgende verkoop

Jens & Jeroen, (Zocherlaan 68 Bloemendaal)

Vakkundig, realistisch en betrokken. Erg fijne samenwerking die we waarderen. De jarenlange ervaring laat zich gelden - dankjewel!

Carola en Martijn Mathot, (Watervliet 2 Hoofddorp)

Huib Haije is een zeer ervaren en kundig makelaar. Hij kent de markt goed en is bereid om net dat stapje harder te lopen. Samen met Lieke is dit kantoor 24/7 bereikbaar. De makelaardij zit hen in het bloed en hun hart. Eerlijke zakenman.

Familie Tillmans, (Ruys de Perezlaan 50 Aerdenhout)

Kreeg altijd snel een deskundig antwoord op mijn vragen. Vriendelijk en hulpvaardig. Kreeg de indruk dat de makelaar goed op de hoogte was wat er in de markt gebeurd.

Peter van Hooff, (Duin en Beeklaan 9 Bloemendaal)

Klein team dat altijd overall 100% van op de hoogte is en altijd, ook in het weekend, bereikbaar is. Zeer directe en persoonlijke benadering. Zeer volhardend in follow-up bij potentiële kopers.

A funda user, (Ruslandlaan 77 Haarlem)

Heel deskundig bijgestaan bij de verkoop van mijn appartement. Alles verliep soepel en duidelijk ook met de bezichtigingen verliep alles perfect. Makelaar is zeker aan te raden maakt niet uit wat voor woning het is.

Lex van den Heuvel en Hilly Stroes, (Herman Heijermanslaan 5 Heemstede)

Huib is een makelaar van uitstervende soort: hij heeft ook nog verstand van bouwkundige aspecten. Vroeger neem ik aan was dat normaal maar naar wat ik zelf heb meegemaakt, is dat tegenwoordig niet meer nodig blijkbaar. Toch is het voor kopers wel erg handig direct bij de eerste bezichtiging meteen een idee van die bouwkundige staat te hebben. Ook in de contacten is Huib direct en snel. Hij is drie jaar voor ons bezig geweest, zels in heel Nederland en heeft nooit gezegd dat er een eind aan zijn geduld begon te komen...Topper dus.

Jan Hoff, (Dorpsstraat 106 Obdam)

Toen ik besloot mijn huis te verkopen was mijn keuze voor de makelaar snel gemaakt. Ik had eerder goede ervaringen met Christie’s, zowel wat betreft de kunstveiling als de real estate. Vanwege de locatie van het huis kwam ik bij Aerdenhout&Omstreken terecht, die ik toevallig kende als verkopende makelaar toen jaren geleden een huis kocht in Aerdenhout. Nu het huis verkocht en geleverd is kan ik U zeggen dat ik hen van harte aanbeveel. Huib heeft een ongelofelijke ervaring met dit soort panden en de clienten die daarin geinteresseerd zijn. Hij is een doorzetter in de juiste zin van het woord. Hield mij op het juiste pad. Lieke is de spreekwoordeljke communicator. Innemend, charmant, uitstekend georganiseerd. Zij hebben zich omgeven door een schare aan uitermate deskundige hulptroepen zoals fotografen, inmeters, en dergelijke. Laat je door hen leiden en het komt goed!

A funda user, (Hermialaan 7 Diever)

Super contact, uitstekende onderhandelaar, altijd bereikbaar en zeer klantvriendelijk en meedenkend!

Bert van Lammeren, (Egelantierlaan 67 Haarlem)

Communicatie verliep goed. Duidelijke afspraken gemaakt en de opvolging hiervan was goed. Wij zijn zeer tevreden met onze makelaar.

Huib A.F. Haije, (Kerkplein 12a Bloemendaal)

Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Prachtige verkooppresentatie. Snelle en uitmuntende begeleiding, goede feedback over ontwikkelingen en prima bereikbaarheid. Duidelijke afspraken waar je op kunt bouwen. We kijken terug op een fijne, geslaagde samenwerking.

A funda user, (Duinweg of Duivelslaan 41 Bloemendaal)

Fijn contact en goede service. Je kunt ze altijd bellen en ze reageren snel op mail. Denken met je mee!

A funda user, (Oost-Mijzen 4 Avenhorn)

Deze makelaar zoekt/zocht al 3 jaar met ons mee, is diverse malen voor niets met ons meegegaan naar bezichtigingen door heel Nerderland en heeft toch nooit gezegd dat het nu wel eens klaar was. En zie: uiteindelijk toch gelukt!

A funda user, (Kompasstraat 36 IJmuiden)

Geen huis te groot of te klein! Vrijwel altijd bereikbaar ook als je na werktijd een korte vraag hebt staan ze direct voor je klaar. Voor mij en mijn vriendin was dit ons eerste koophuis, soms best wel spannend en onduidelijk maar de makelaar heeft ons begeleid gedurende het gehele process wat erg fijn was! Ik zou het zo nog een keer doen.

Jeroen & Joke Bons, (Purmerland 45 Purmerland)

Goed contact en samenwerking met makelaar en back-office. Terzake deskundig, alles wordt snel geregeld en afgewikkeld. Dus zeker in hogere segment aan te raden.

A funda user, (Koeduinweg 9 Aerdenhout)

Hun kennis van zaken, flexibiliteit, snelle service en klaar staan met aanbevelingen maakt de samenwerking met Lieke en Huib prettig en efficient.

Dhr. Andrew Kruseman Aretz, (Saxenrodeweg 64 Bentveld)

Huib Haije en Lieke Kluwen zijn zeer ervaren, altijd bereikbaar en reageren direct. Zij kennen de lokale markt van binnen en buiten. Beide zijn bovenal heel prettig om mee samen te werken. Een absolute aanrader om als makelaar mee in zee te gaan. Dank voor de support !

A funda user, (Zandvoorterweg 31 Aerdenhout)

We hebben heel prettig contact gehad met de makelaar bij de verkoop van het huis. Goed advies. Duidelijk en krachtig. Fijne samenwerking en communicatie. Snel schakelen waar nodig. Huib en Lieke zijn ervaren en hebben veel kennis van zaken.

A funda user, (Van Eeghenstraat 230 Amsterdam

Aerdenhout & Omstreken Makelaars is een van de weinig overgebleven makelaars waar de client nog centraal staat. Te veel makelaars werken heden ten dage voornamelijk in hun eigen belang en tonen weinig interesse in een lagere prijs, want dat verlaagt hun courtage. A & O is anders. Hier heerst nog een ouderwetse mentaliteit waar ethiek, reactievermogen en klantenservice centraal staan en keihard in het belang van de client wordt gewerkt.

Christie's International Real Estate, (Bentveldsweg 140, 142 en 144 Aerdenhout

Huib A.F. Haije succesfully has sold Estate Klein Bentveld in Aerdenhout, listed for € 15,750,000 and therefor the highest residential transaction of 2021 in the Netherlands. He has achieved this remarkable sale through a combination of his longtime experience, excellent marketing and strong determination to close the deal.

A funda user, (Verkoper Pieter de Hooghstraat 36 Heemstede)

Huib is een zeer kundige, bedreven, rustige en tevens een tikkie eigenzinnige makelaar. Ik zou Huib absoluut aanraden.

Dory Worseling-Daane, (Verkoper Constantijn Huygenstraat 12 Zandvoort)

Uiterst prettig contact. De geadviseerde vraagprijs leek mij erg hoog, maar bleek reeel. Blij met deze makelaar.

Maarten Reijgersberg, (Verkoper Sparrenlaan 2 te Aerdenhout)

Huib, Lieke & Marlies hebben ons fantastisch begeleid bij de verkoop van ons moeders huis. Er is in Aerdenhout en omstreken geen makelaarskantoor te vinden met een grotere marktkennis en liefde voor het makelaarsvak.

A funda user, (Huur & Beheer Dr. Dirk Bakkerlaan 51 te Bloemendaal)

Aerdenhout & Omstreken heeft gedurende ruim 19 jaar onze woning tijdens ons verblijf in Breda en later in Zwitserland verhuurd en beheerd. In deze periode hebben zij 6 keer goede en betrouwbare huurders aangebracht en is er in deze 19 jaar slechts 3 maanden leegstand geweest! Door dit gedegen beheer, waarbij de lijnen kort waren en er snel werd gereageerd als er al eens iets was, hadden wij geen zorgen over- en omkijken naar het pand, dus optimale lusten en geen lasten. Daarom kunnen wij Aerdenhout & Omstreken en hun team van harte aanbevelen uw job aan hen te gunnen!

Mariana and Fabian, (Kopers De Hagen 40 te Noordwijk)

Working with Huib was a pleasure. He took the time to explain the pros and cons of each property that we visited. He walked us through important building technical aspects that only an expert would notice, avoiding in that way potential bad decisions. He wasn’t in a hurry to make a quick sale. And only when we found the perfect home, he gave us his personal green light. Scheduling viewings and keeping track of the communication was very effective with Lieke. Between Huib and Lieke, they make the perfect team for home buyers. Absolutely recommended.

A funda user, (Koper Uiterweg 174 Aalsmeer)

Huib Haije en Lieke Kluwen van Aerdenhout & Omstreken Makelaars hebben ons fantastisch geholpen. Ze zijn zeer deskundig en verstaan het vak erg goed. Daar waar je vandaag aan je lot wordt overgelaten als je op zoek gaat naar een woning is dat bij Huib Haije van Aerdenhout & Omstreken Makelaars zeker niet het geval. Allereerst is hij altijd bereikbaar. Hij gaat elke bezichtiging met je mee en voorziet je van de juiste informatie. Alle communicatie met de (andere partij) verkoopmakelaar loopt via Huib. Zijn kennis over woningen en deze markt is enorm. Hij draagt de juiste bouwkundige keurder aan en hij helpt je met het vinden van de juiste aannemers. Wij hebben deze woning gekocht o.v.v. financiering en ook daarin wist hij de juiste kanalen aan te boren. Ik zou iedereen Aerdenhout & Omstreken Makelaars (Huib Haije) willen adviseren. Ze zijn echt geweldig!

Eelco de Groot, (Koper Frans Netscherstraat 12 te Haarlem)

Eelko en Nicolette, het voelde als het begeleiden van familie bij het nemen van een beslissing, die we gezamenlijk even aangepakt hebben. Ieder met z'n eigen ervaring, inzicht en kunde. Dank voor het vertrouwen, heel veel sterkte bij de komende verbouwing. Houden de vingers aan de pols, Hugs Lieke & Huib.

A funda user, (Verkoper Bentveldsduin 10 te Bentveld)

Efficiënte en prettige ondersteuning bij de verkoop. Kennis van de locale situatie voegde veel waarde toe.

Peter & Mari, (Verkoper Eeuwigelaan 21 te Bergen (NH))

Huib is een uiterst deskundige makelaar met een hoge mate van sociale vaardigheid die uiterst behoedzaam omgaat met alle emoties van koper en verkoper tijdens het gehele process vanaf het besluit om met Huib in zee te gaan tot en met de afhandeling bij de notaris. Wij hebben Huib ingeschakeld omdat hij gespecialiseerd is in het hogere segment en zich hier onderscheid van anderen. Wij raden iedereen die een dergelijk object wil verkopen aan om met Huib in zee te gaan.

Jaap Pieters, (Verkoper Provinciënlaan 3 B32 Heemstede)

Zakelijk wanneer het moet en gezellig en persoonlijk wanneer het kan! Als je duidelijkheid, pragmatisme, expertise en snelle reactie tijden op vragen en mails op prijsstelt, dan is dit het juiste adres.

Quinten Aalsmeer, (Verkoper Provinciënlaan 7 D51 Heemstede)

Alles wat ik van een verkoopmakelaar verwachtte ging zoals het moest. Deskundig advies, hoge service graad en sterk qua bemiddelingen. Verkoopprijs was uiteindelijk boven de verwachting door inzet van de makelaar. Hulde voor de afwikkeling.

Lilian van Hoof, (Verkoper Ebbingeweg 3-3a Bentveld)

Highlights for this office are lot of experience, expertise, professionalism, discretion, quick action, friendliness and very pleasant communication.

Suzanne Geerlings, (Koper Koeduinweg 11 Aerdenhout)

Het is duidelijk dat Huib al heel lang in dit vak zit en ook in deze omgeving. Hij weet heel veel van de technische kant van de huizen, maar ook van de sociale interacties in deze buurt. Zeer belangrijk voor de onderhandelingen. Hij geeft je het gevoel dat je de enige klant bent, want neemt de tijd en is altijd bereikbaar. Een absolute aanrader!

Gideon Kwint, (Verkoper Bloemendaalseweg 37a Bloemendaal)

Huib is gewoon een hele fijne vent. Transparant en uiterts communicatief. Kan hem iedereen aanbevelen.

Willem Jan Van der Hoeven, (Koper Broeder Jospehlaan 17 Heemstede)

Kernwoorden? Deskundigheid op het gebied van omgeving en onroerend goed, bereikbaarheid en persoonlijkheid.

Karin Gaasterland, (Verkoper Nicolaas Beetslaan 15 Aerdenhout)

Goede adviezen en begeleiding met een fantstisch resultaat aan de eindstreep. Heel fijn om je dierbare plek op deze manier zorgeloos te kunnen verkopen. Dank Huib, Heel blij met de samenwerking.

De heer Stanley Schob, (Verkoper Laan van Dick laan 96 Heemstede)

Altijd te bereiken voor alle voorkomende problemen, waar je tegenaan loopt. Bijvoorbeeld bij het adviseren naar de volgende woning, huren en in regio Den Bosch. Hoe je dat stap voor stap aan moet pakken om succesvol te zijn. Lieke was m'n steun en toeverlaat in deze spannnende tijden. Raad m'n vriendenkring Aerdenhout & Omstreken zeker aan!

Anoniem, (Verkoper Zuider Buiten Spaarne 108 rood Haarlem 124 Haarlem)

Goed contact, letterlijk altijd wel bereikbaar. Goede kennis van zaken. Speciaal voor deze Makelaar gekozen omdat hij veel ervaring heeft met het verkopen van een huis uit een erfenis en erfgenamen waarvan de neuzen niet in dezelfde richting staan. Ik ben blij met het resultaat, neuzen in dezelfde richting krijgen en de verkoop van de woning van mijn vader.

Elisabetta Aarts, (Koper Dr. Schaepmanstraat 124 Haarlem)

Huib Haije (Makelaardij Aerdenhout & Omstreken) is mijn vaste makelaar voor Haarlem e.o. Hij heeft me deze keer weer voortreffelijk geholpen met aankoop (plus after sales) van een woning voor mijn dochter. Huib is een gentleman. Hij is scherp en aangesloten. Hij is altijd bereikbaar. Huib is de makelaar die bij overdracht een fles Champagne van de cliënte ontvangt, in plaats van omgekeerd (maar dan toch niet kan nalaten zelf ook weer zo'n fles aan de cliënte te geven).

Rowan en Rendi, (Koper De Ginckellaan 10 Huizen)

Wij hebben het contact met Huib en Lieke als zeer prettig ervaren, zelfs in het weekend! Door de expertise van Huib hebben wij niet alleen ons droomhuis kunnen aankopen maar tegelijkertijd hebben wij veel kunnen leren van hem. Ook zit Huib bovenop de zaak, wat ons veel vertrouwen gaf. Moesten wij dit nog eens over doen zouden wij niet twijfelen en direct Aerdenhout & Omstreken bellen.

Anneke en Paul Elfering, (Verkoop Van Kempenhof 18 Aerdenhout)

Makelaar Huib Haije, is een zeer nette en een fijne en plezierig persoon, om je huis te verkopen. De rust in de hectiek van de verkoop, en zijn grote mate van deskundigheid, heeft Huib onze woning tot een mooie verkoop geleid. Hield ons heel goed op de hoogte van de gang van zaken, zelfs in het weekend was hij hier mee doende. Ook zorgde hij dat hij er altijd en op tijd was. Nee als wij nog eens een huis willen kopen of verkopen, dan weten wij Huib te vinden. Huib en Lieke, nogmaals onze dank, Chapeau.

Anoniem, (Verkoop Bentveldsduin 24 Bentveld)

Huib is een meester in zijn vak! Goed advies, laagdrempelig, uitstekende communicatieve vaardigheden, altijd bereikbaar, fantastisch in zijn faciliterende skills, hands on. En tot slot niet te vergeten zeer charmant en erudiet Een dikke 10 voor zijn crew, kantoor Dank jullie wel!

Arno van der Meij, (Verkoop Hunzelaan 14 Aerdenhout)

Een zeer deskundige makelaar. Straalt rust uit ook als het wat tegenzit. Houd je tijdens het hele traject op de hoogte.

Wilfred Jacobs, (Verkoop Willem de Zwijgerlaan 106 Aerdenhout)

De makelaar is zeer kundig en kent alle klappen van de zweep. Blijft rustig en geeft duidelijke adviezen. Weet wat er in de markt speelt en ook hoe hier mee om te gaan. Is erg down to earth en verkoopt geen lucht, maar zou dat zelfs ook kunnen :). Als ik weer zou moeten verkopen dan zou ik deze makelaar weer kiezen. Hij is erg betrokken en gaat er helmaal voor. Maakt echt tijd voor je en is er als je hem nodig hebt.

Leo Serné, (Aankoop Maan Bastion 166 Velderbroek)

Het contact met de makelaar verliep uitermate correct en met plezier. Onze verwachtingen waren om op korte termijn een gelijkvloerse woning (met tal van minder gebruikelijke eisen) te kopen in de regio Kennemerland. Mede door zijn goede kennis van de markt in deze regio is hij hierin uitstekend geslaagd. Scherp in de markt met goede adviezen inzake de objecten en de basis voor een winnend bod. Graag doen wij weer zaken met Huib Haije!

Anoniem, (Verkoop Borgerweg 17 Aerdenhout)

Wij hebben een bijzonder huis in een bijzondere omgeving verkocht. De jarenlange ervaring en grondige kennis van de markt hebben ons in het verkoop traject enorm geholpen. Adviseert hoe tot het beste eind resultaat te komen, zeer professionele service, en bereikbaar wanneer het nodig is.

Lakshman Jayaram, (Verkoop Raamsingel 34 Haarlem)

Best Makelaars in the neighborhood! Call Huib for extraordinary service!

Koen Homburg, (Verkoop Kinheimweg 2 Bloemendaal)

Ik ben erg blij dat ik Huib als makelaar gekozen heb. Hij heeft het gehele process netjes begeleid, en was erg flexibel bij de vele bezichtigingen die ingepland waren. Hij heeft de waarde op de juiste prijs ingeschat en we hebben gezamelijk voor de juiste verkoopstrategie gekozen. Ondanks dat Huib vaak juist grotere panden verkoopt, heeft hij zeker het verstand en de passie van het verkopen van kleinere objecten.

Conrad Keijzer, (Verkoop Zwarteweg 6 Aerdenhout)

Was niet eenvoudig het huis te verkopen want ik woon in het buitenland. Contact met makelaar bijzonder plezierig verlopen en ik kan hem van harte aanbevelen!

Koen Homburg, (Aankoop Parnassiakade 41 Haarlem)

Mijn makelaar is meegegaan bij de bezichtiging en heeft voorgesteld om een veel lager bod neer te leggen, omdat hij het huis duidelijk minder waard vond dan de vraagprijs. Tijdens de onderhandelingen heb ik hem volledig vertrouwd en de uitkomst is dat we het huis voor een aanzijnlijk lager bedrag hebben aangekocht. Als ik dat zelf had gedaan dat was ik niet op dezelfde prijs uitgekomen. Ik daarom blij dat ik dit process heb bewandeld. Daarbij vond ik het belangrijk dat er een persoonlijke klik was met de makkelaar.

Jan Pieter Wagenaar, (Verkoop Nicolaas Beetslaan 19 Aerdenhout)

Huib en z'n crew zorgen ervoor, dat het verkoopproces afgedekt wordt door gedegen onderzoek vooraf. Zodat na het toetsen van de markt én het uiteindelijk gunnen aan één van de kanditaten, er na de overdracht geen problemen ontstaan,

Paul van Kessel, (Verkoop Van Merlenlaan 30 Heemstede)

Waarom gekozen voor Aerdenhout & omstreken? Voordat ik met Aerdenhout & omstreken in zee ging, heb ik drie offertes aangevraagd, kennis gemaakt met drie makelaars en tenslotte voor Aerdenhout & omstreken gekozen. De keuze was niet moeilijk. Aerdenhout & omstreken, vertegenwoordigd door de heer H. Haije had de volgende voordelen: Enorme kennis van de onroerend goed markt: goed op de hoogte van de lokale transacties, bouwkundige staat van het onroerend goed in het algemeen en een schat aan ervaring bij het adviseren over de verkoopprijs; Goede internationale contacten via Christie’s International Real Estate hetgeen toegang geeft tot een brede internationale (expat) markt in het hogere segment; Oprecht geinteresseerd in mijn huis; de bouwtechnische kant, maar ook de authentieke details en gebruiksopties. Deze makelaar voelt niet als iemand die een transactie doet, maar als iemand die met warmte en plezier jouw huis onder de aandacht brengt Tenslotte is er het menselijke aspect: aandacht voor de relatie. De bezichtigingen en het verkoopproces. Het proces van bezichtigingen is verlopen zoals te verwachten: er was sprake van goede communicatie rondom de afspraken en snelle, adequate terugkoppeling (vaak mondeling en schriftelijk). Groot pluspunt was echter dat de heer Haije nagenoeg alle bezichtigingen zelf heeft gedaan. Zijn kennis van de markt, het internationale netwerk en de interesse in het te verkopen object hebben ertoe geleid dat aspirant-kopers op een eerlijke, deskundige en plezierige manier een beeld kregen van het te verkopen object. Tijdens deze bezichtigingen kwamen de punten genoemd onder ‘waarom gekozen voor’ helemaal tot hun recht. Het sluiten van de transactie is niet het einde, maar een begin.Inmiddels is mijn huis verkocht en we zitten midden in de afwikkeling van de formaliteiten (koopcontract, levering etc). Ik heb een korte tijd met Aerdenhout & omstreken gewerkt – met de heer Haije in het bijzonder – en hoewel we nu aan het einde van deze verkooptransactie zijn, voelt het meer als het begin van een relatie die langer gaat duren. Er zullen meer transacties volgen; is het niet voor mijzelf dan wel binnen de familie. Ik zal dan zeker weer bij Aerdenhout & omstreken aankloppen. Drie offertes vragen is voor mij niet meer nodig.

Sandra Kooreman, (Verkoop Fazantenlaan 59 Heemstede)

Huib Haije is een zeer deskundige en betrouwbare makelaar, ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Hij is een man van zijn woord en heeft mij veel werk uit handen genomen. Hartelijk dank ook namens mijn moeder.

Caroline Ris, (Verkoop Slingerweg 6A Aerdenhout)

Gedegen en goed advies, persoonlijk betrokken en gewoon fijne mensen die je helpen in de verkoop van je huis.

Familie Verwey, (Aankoop Zuidlaan 43 Bentveld)

Huib Haje is zeer proactief, kent de buurt als geen ander, is goed op de hoogte van de situatie van de andere kant en regelt dingen snel en effectief. Hij vervult zijn rol als adviseur en brengt tijdens de onderhandelingen de juiste boodschappen over om tot een goed eindresultaat te komen. Zeer ervaren en deskundig. Daarnaast een zeer fijne en open manier van communiceren en je kunt er van op aan dat hij dingen juist en heel snel regelt. Zeer tevreden!

Familie Vermeulen, (Aankoop Bellamylaan 3 Aerdenhout)

Zeer prettig contact, deskundige begeleiding, zeer tevreden! Zeer laagdrempelig in de communicatie, veel huizen bekeken en uiteindelijk ons droomhuis aangekocht. Dank Huib.

Nils & Sussie Verhoeven, (Verkoop Spoorzichtlaan 16 Heemstede)

Het team van Aerdenhout & Omstreken makelaars is vanaf het begin tot en met het eind zeer prettig in de omgang geweest, het hele proces verliep daarom soepel en zorgeloos, Heldere communicatie en professionele afhandeling, een aandrader voor een ieder die een prima makelaar zoekt. Mvg. Familie Verhoeven.

De heer Maarten Reijgersberg, (Verkoop Sparrenlaan 2 Aerdenhout)

Huib, Lieke & Marlies hebben ons fantastisch begeleid bij de verkoop van ons moeders huis. Er is in Aerdenhout en omstreken geen makelaarskantoor te vinden met een grotere marktkennis en liefde voor het makelaarsvak.

Mevrouw Linda Holdtgrefe, (Verkoop Bramenlaan 7 Aerdenhout)

Fijn contact, alle hulp die ik nodig had, goede bereikbaarheid, goede feedback, goede persoonlijke service.

De heer Frank Mulder, (Verkoop Langelaan 8 Bentveld)

Betrokken geweest bij de verkoop van dit huis als executeur testamentair. Makelaardij Aerdenhout& omstreken is behalve met de verkoop, ook zeer behulpzaam geweest bij het oplossen van zaken die komen kijken bij een nalatenschap. Zeer deskundig, naar mijn idee ook in het duurdere segment. Het huis was enigszins lastig te verkopen (mooie locatie maar gedateerd en klein) maar deze makelaar heeft zijn verwachtingen waar gemaakt. Bijzonder service gericht en behulpzaam, een aanrader voor andere kopers/verkopers.

Vera Borgers, (Verkoop Ruys de Perezlaan 38 Aerdenhout)

Het team ontzorgt daar waar mogelijk is. In een hectische periode met extra zorg voor de vertrekkende, veel zorgbehoevende bewoner waar ik onder volmacht voor moest handelen was dat erg fijn. Oog voor technische details. Vakkundige aanpak en prettige en efficiënte samenwerking!

Pierre Fayence, (Aankoop Dr. Leydsstraat 68 Haarlem)

Zeer vakkundige en klantgerichte makelaar. Levert uitstekende resultaten, zou ik zeker iedereen aanraden.

De heer M. Wentholt, (Verkoop Karel Doormanlaan 2 Aerdenhout)

Huib Haije en zijn assistente Lieke Kluwen hebben ons goed geholpen bij de verkoop van het huis van onze moeder. Huib kent de streek door en door, heeft een groot netwerk en is ook bouwkundig vaardig. Daarnaast ook een aimabele man met veel mensenkennis. Kortom een servicegerichte, betrouwbare en vriendelijke makelaardij.

Mevrouw Edith Leenderts, (Verkoop Westerduinweg 2 Aerdenhout)

De samenwerking met Huib Haije en Lieke Kluwen van Aerdenhout & Omstreken is bijzonder plezierig en soepel verlopen. Ik kan hen van harte aanbevelen bij een ieder die - misschien voor het eerst - een huis te koop wil aanbieden.

Mw. C. Bangma, (Aankoop Hoogstraat 1c te Haarlem)

Altijd en snel bereid om een huis te gaan bezichtigen. Heel deskundig. Geeft altijd antwoord aan je mails of telefoon.

De heer F. Willemse, (Verkoop Brederoodsweg 41 Santpoort-Zuid)

Een zeer bevlogen en unieke makelaar die met je meedenkt zowel voor de aankopende partij als de verkopende partij is zeer geintersseerd in de mensen en het Huis en haalt alles uit de kast om je huis zo snel mogelijk te verkopen vele zaken worden je uit handen genomen wie Aerdenhout & Omstreken voor je Regelt. One off the Kind! mvg Gebr Willemse

Mevrouw Joke Poulus, (Verkoop Bentveldsduin 19 Bentveld)

Mijn makelaar heeft mij goed geadviseerd in het verkoopproces over de bewegingen in de markt i.v.m. Prijsbijstelling en heeft mij per bezichtiging op de hoogte gehouden over de reacties van aspirant kopers. Voorts heeft hij voor mij uitstekend onderhandeld in de weg naar de verkoop met ook oog voor detail, zoals roerende zaken en vooral de financiele situatie van de kopers. Ik ben ook onder de indruk van zijn lokale kennis en hoop dan ook van harte dat velen na mij gebruik zullen maken van zijn diensten.

Mw. M. Frielink, (Verkoop Roerdomplaan 31 Heemstede)

Deze makelaar heeft het hele verkooptraject goed begeleid. Samengevat was ik zeer tevreden over deze makelaar.

Mw. E. Aarts., (Aankoop Olieslagerslaan 3 zw + 3 ard Haarlem)

Aerdenhout & Omstreken (Huib Haije) heb ik nu een aantal malen ingeschakeld om te bemiddelen bij aan- en/of verkoop. Ook bij een volgende gelegenheid zou ik zonder aarzeling voor deze makelaar kiezen. Een kundiger (zowel bouwtechnisch als in het opzicht van kennis van de markt en van de lokale omgeving en de lokale geschiedenis), responsiever en meer betrokken makelaar dan Huib Haije kan ik me niet voorstellen en heb ik in de praktijk ook niet ontmoet. Bovendien, en niet in de laatste plaats, beschikt Huib over bijzondere persoonlijke kwaliteiten die hem voor mij tot een echte trusted counsel maken. Een lot uit de loterij.

Mw. I. Teuben, (Verkoop Overste den Oudenlaan 22 te Aerdenhout)

Prima, veel bezichtigingen, leek op gegeven moment beetje teveel! Goede begeleiding, goede informatie. Prima foto reportage! Aanrader!

De heer M. Raasveld, (Aankoop Jansstraat 69 Haarlem)

Huib Haije is een prettige makelaar die steeds snel bereikbaar is. Daarnaast is hij op tijd en doet wat hij zegt. Hij treedt doortastend op en strijkt evt hobbels snel weer glad. Een verademing vergeleken bij veel van zijn bloedsbroeders ....

Funda gebruiker, (Aankoop Ruis de Perezlaan 54 Aerdenhout)

Heel blij met deze behulpzame, ervaren, deskundige, toegewijde, makelaar met heel veel kennis van de omgeving. Altijd beschikbaar, ook buiten kantoor uren. Iemand die nog echt het makelaars vak begrijpt

Dhr. J.W. Nijsen, (Verkoop Begijnhof 8b Haarlem)

Ondanks de tegenvallende markt, en 'moeilijke' locatie, wist Aerdenhout & Omstreken mijn huis toch voor een goede prijs te verkopen.

Elisabetta Aarts, (Verkoop Lonbar Petrilaan 18 Overveen)

Huib is een makelaar uit één stuk en een echte heer bovendien. Zijn relationele netwerk is indrukwekkend. Datzelfde geldt zijn bouwtechnische kennis en zijn kennis van markt, omgeving en locale historieën. Daarenboven is hij niet alleen een goed onderhandelaar, maar ook iemand die kansen en mogelijkheden ziet die voor andere verborgen blijven. Zijn werk verricht hij met charme en humor- en volharding. Huib werkt met een klein maar toegewijd en zeer vriendelijk ondersteunend team.

Dr. A.J.J. Zonnenberg, (Reconstructief tandarts)

Huib Haije is uw betrouwbare en deskundige makelaar voor aan- en verkoop van uw huis in het midden en hoge sgement. Huib bespaart je de frustratie van huurder en asbest, om maar enkele problemen te noemen.

Kees H.G. van Tilburg, (Projectmanager en adviseur verzelfstandigings- en fusieprocessen)

Wij hebben de dienstverlening van Huib Haije erg gewaardeerd: zeer professioneel en deskundig vanaf het eerste moment, toegewijd, prima presentatie, geduldige uitleg, kennis van de markt en altijd goed bereikbaar. Het contact hebben we altijd plezierig gevonden, zo ook zijn gevoel voor humor. We hebben veel gehad aan zijn bouwtechnische kennis en gevoel voor de mogelijkheden die een huis biedt c.q. kan bieden. Kortom: wij hebben ons erg prettig gevoeld bij zijn begeleiding van het gehele verkoopproces.

Louise van Diepen, (Quantity surveyor, building advisor at Kreike aannemersbedrijf)

Huib heeft in de 20 jaar dat we elkaar kennen, zich altijd overal vol enthousiasme voor ingezet. Huib is goed voor de mensen die voor hem werken, alltijd bereikbaar voor mensen waar hij voor werkt. Hij geeft overal persoonlijk zijn aandacht aan. Hij heeft verstand van zaken, humor en de huizenmarkt is een uitdaging voor hem. Bij mijn volgende move zal ik hem zeker weer bellen voor advies.

Ad van Bever, (Owner at English in Business)

Huib knows how to put the interest of his clients first. He ahs an excellent knowledge of the market and adds hies personal skills to that. Integrity and customer relations are key in his approach.

Jorrit Kuijpers FFP RLP, (Ondernemer)

In de afgelopen jaren zeer regelmatig zaken gedaam met Huib Haije en Aerdenhout & Omstreken. Het waren namens onze klanten verschillende zaken van aankopen, verkopen, fiscale of echtscheidingstaxaties en altijd naar volle tevredenheid van de klanten. Naast de prettige persoonlijkheid van Huib is zijn vakkennis en enorme netwerk onderscheidend.

Dirk van West, (Project leider - Business Analyst Finance & HR bij de Nederlandsche Bank / Dutch Central Bank)

Huib heeft als geen ander de makelaardij in de genen. Hij is van al het vastgoed in het Kennemerland op de hoogte. Hij is scherp, empatisch, heeft veel humor en kan een zeer goede inschatting maken van de situatie ronom aan- en verkoop van huizen.

Bob Cordemeyer, (Owner, Cordemeyer & Slager Advocaten)

Huib is een goede makelaar. Steeds goede deals mede door hem kunnen maken! Hij weet wat er in de markt leeft en ik kan alleen maar wijzen op goede resultaten, die ik met hem heb bereikt gedurende vele jaren.

Que A. Vandenberg, (CEO TotalGreen Holland)

Betrouwbaar, zeer ervaren, oog voor detail en een uitstekende onderhandelaar voor zijn opdrachtgever. Geef Huib de opdracht en hij behaalt het best mogelijke resultaat, no exeptions.

Ben Nordemann, (Responsible for the program

Huib is een zeer betrouwbare, correcte professional. een fijn mens om mee te werken.

Pascal Plevier, (Owner Aannemingsbedrijf Plevier Bloemendaal)

Wij komen elkaar in de markt tegen middels gezamenlijke realties. Huib Haije is een fijn persoon om mee samen te werken en kundig in zijn vak.

Bas van Overeem, (Zeer ervaren vastgoed advocaat)

Ik ken Huib als een kundig makelaar. In de zaken waarbij wij samen betrokken waren heb ik uiterst pleziering samengewerkt.