taxateur in bloemendaal

Uw taxateur in Bloemendaal

Wilt u uw huis laten taxeren in Bloemendaal?

Makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken biedt taxaties aan in Bloemendaal conform de NWWI-kwaliteitseisen en volgens de richtlijnen van alle erkende financiële instellingen. Onze NVM-gecertificeerde taxateurs voorzien u van een deskundig en objectief taxatierapport in Bloemendaal.

Hoe werkt huis taxeren in Bloemendaal?

Hoe werkt een taxatie in bloemendaal?

U heeft een huis gekocht in de populaire badplaats Bloemendaal en heeft voor uw hypotheek een taxatierapport nodig. Of u gaat uw huis verkopen en wilt de verkoopprijs berekenen aan de hand van een taxateur. Er wordt tijdens een taxatie naar meerdere factoren gekeken om u van een zo’n realistisch waardeoordeel te kunnen voorzien. Er zal gekeken worden naar de ligging en omgeving van uw huis, en wat de huidige staat is waar u woning in verkeerd. De indeling, oppervlakte en rechten en verplichtingen zijn ook van belang. De huidige woningmarkt in Bloemendaal speelt een rol in de taxatie. Deze en andere factoren worden met elkaar bekeken en aan de hand daarvan een taxatierapport opgesteld die voldoet aan de NWWI-kwaliteitseisen. 

Maak een afspraak

We helpen u graag verder met uw taxatie in Bloemendaal

We helpen u graag verder

Voor de waardering van onroerend goed levert Makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken al meer dan 50 jaar taxatierapporten. Onze makelaars zijn thuis in taxaties voor exclusief vastgoed en kennen de omgeving als geen ander. Naast uw eigen huis of nieuwe woning laten taxeren ten behoeve van een financiering kunt u ook bij ons terecht voor een taxatierapport dat benodigd is voor bijvoorbeeld een nalatenschap- erfenis- successie, echtscheiding- of boedelverdeling. Voor taxaties van bedrijfsmatig vastgoed bent u ook aan het juiste adres.

We helpen u graag verder met een taxatie in Bloemendaal. Neem gerust contact met ons op. 

Maak een afspraak

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Be√ędigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms