Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Aankoop

Uw droomhuis aankopen

Full-service en met oog voor uw wensen
Het kopen van een woning is vaak ingewikkeld en kent vele valkuilen. Wij zijn gespecialiseerd om u op professionele wijze bij deze belangrijke stap te begeleiden. Wij houden de markt voor u in de gaten en stellen altijd het belang van de klant voorop.

Lees meer over Copaan Lees meer

De voordelen van een full-service aankoopmakelaar

Een professionele aankoopmakelaar kan u een nog succesvollere aankoop van uw nieuwe woning opleveren. Wij kennen de markt, de stad, de wijken en woningen in de regio als geen ander. Door ons ruime netwerk krijgen wij regelmatig voorrang bij de bezichtiging van huizen. Via ons zoeksysteem Copaan.nl bent u als eerste op de hoogte van nieuwe aanmeldingen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring in het onderhandelen en hebben inzicht in de reële waarde van vastgoed in de huidige markt. Door deze sterke positie kunnen wij voor u meestal een lagere aankoopprijs realiseren.

Lees meer over Copaan

Resultaatgerichte aankoopbegeleiding

Onze aankoopmakelaars zijn niet alleen actief in de eigen regio, maar kopen ook regelmatig panden aan in bijvoorbeeld Lisse, Amsterdam, Waddinxveen, Gooi- en Vechtstreek, Huizen, Laren en Bussum. Het traject begint met een kennismakings- en zoekgesprek. Gezamenlijk brengen wij de wensen en eisen in kaart. Wanneer u potentiële woningen op het oog heeft, gaan wij met u mee tijdens de bezichtigingen en onderzoeken wij de risico's op achterstallig onderhoud of verborgen gebreken. Uw makelaar voert voor u de onderhandelingen met de verkopend partij. Na het bereiken van wilsovereenstemming, controleren wij de details van de koopovereenkomst en alle bijkomende documentatie zodat u deze met een gerust hart kunt ondertekenen. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en kunt u naar de notaris om de sleutels van uw nieuwe woning op te halen. 

Wij begeleiden u graag volledig, resultaatgericht en eerlijk.

Aangekocht

Wat zeggen onze klanten?

Contact verliep heel goed, goeie begeleiding. Hele goeie opvolging na een bezichtiging. Altijd bereikbaar.

Jantine van der Schilden, (Pauluslaan 112 Noordwijk)

Perfect makelaar, luisteren goed naar je wensen en denken mee. Zou de makelaar aanbevelen en ook meenemen naar de volgende verkoop

Een Funda gebruiker, (Zomervaart 110 Haarlem)

Vakkundig, realistisch en betrokken. Erg fijne samenwerking die we waarderen. De jarenlange ervaring laat zich gelden - dankjewel!

Jens & Jeroen, (Zocherlaan 68 Bloemendaal

Huib Haije is een zeer ervaren en kundig makelaar. Hij kent de markt goed en is bereid om net dat stapje harder te lopen. Samen met Lieke is dit kantoor 24/7 bereikbaar. De makelaardij zit hen in het bloed en hun hart. Eerlijke zakenman.

Carola en Martijn Mathot, (Watervliet 2 Hoofddorp)

Kreeg altijd snel een deskundig antwoord op mijn vragen. Vriendelijk en hulpvaardig. Kreeg de indruk dat de makelaar goed op de hoogte was wat er in de markt gebeurd.

Familie Tillmans, (Ruys de Perezlaan 50 Aerdenhout)

Klein team dat altijd overall 100% van op de hoogte is en altijd, ook in het weekend, bereikbaar is. Zeer directe en persoonlijke benadering. Zeer volhardend in follow-up bij potentiële kopers.

Peter van Hooff, (Duin en Beeklaan 9 Bloemendaal)

Onze diensten

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

Meer informatie over het aankopen van een nieuwe woning of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms