Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Aankoop

Uw droomhuis aankopen

Full-service en met oog voor uw wensen
Het kopen van een woning is vaak ingewikkeld en kent vele valkuilen. Wij zijn gespecialiseerd om u op professionele wijze bij deze belangrijke stap te begeleiden. Wij houden de markt voor u in de gaten en stellen altijd het belang van de klant voorop.

Lees meer over Copaan Lees meer

De voordelen van een full-service aankoopmakelaar

Een professionele aankoopmakelaar kan u een nog succesvollere aankoop van uw nieuwe woning opleveren. Wij kennen de markt, de stad, de wijken en woningen in de regio als geen ander. Door ons ruime netwerk krijgen wij regelmatig voorrang bij de bezichtiging van huizen. Via ons zoeksysteem Copaan.nl bent u als eerste op de hoogte van nieuwe aanmeldingen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring in het onderhandelen en hebben inzicht in de reële waarde van vastgoed in de huidige markt. Door deze sterke positie kunnen wij voor u meestal een lagere aankoopprijs realiseren.

Lees meer over Copaan

Resultaatgerichte aankoopbegeleiding

Onze aankoopmakelaars zijn niet alleen actief in de eigen regio, maar kopen ook regelmatig panden aan in bijvoorbeeld Lisse, Amsterdam, Waddinxveen, Gooi- en Vechtstreek, Huizen, Laren en Bussum. Het traject begint met een kennismakings- en zoekgesprek. Gezamenlijk brengen wij de wensen en eisen in kaart. Wanneer u potentiële woningen op het oog heeft, gaan wij met u mee tijdens de bezichtigingen en onderzoeken wij de risico's op achterstallig onderhoud of verborgen gebreken. Uw makelaar voert voor u de onderhandelingen met de verkopend partij. Na het bereiken van wilsovereenstemming, controleren wij de details van de koopovereenkomst en alle bijkomende documentatie zodat u deze met een gerust hart kunt ondertekenen. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en kunt u naar de notaris om de sleutels van uw nieuwe woning op te halen. 

Wij begeleiden u graag volledig, resultaatgericht en eerlijk.

Aangekocht

Wat zeggen onze klanten?

Goede samenwerking met Aerdenhout en Omstreken/Christie’s. Heel gedegen voorbereid, goed in de markt gezet, juiste verkoopprocedure en netjes begeleid en goed geadviseerd door A&O makelaardij. Belangrijk is dat alles klopt en dat deed het.

Een Funda gebruiker, (Zwarteweg 6 Aerdenhout)

Als onervaren aspirant verkoper van een eigen woning met vevolg naar een goed appartement in deze omgeving contakt gezocht met de Makelaar Aerdenhout & omstreken, bij naam Huib & Lieke. Dit was een bijzonder goede keus! We genieten er nog steeds van :) Zeker aan te bevelen met een dikke 8, zeer attent met kennis van zaken en veel begrip. Vriendelijk en geduldig met een goed product. Hartelijk dank nogmaals,

Gerard & Marian Beliën, (Bentveldsweg 126 Aerdenhout - Zandvoortselaan 84 23+pp te Heemstede)

Goede professionele makelaar met veel kennis van de markt. Goed bereikbaar in contacten en snel respons.

Elles van Duijn-Wijnveld, (Kostverlorenstraat 111 Zandvoort)

Het contact met de makelaar verliep altijd erg goed, accuraat en snel. Makelaar is erg gedreven en altijd bereikbaar. Erg prettig om mee samen te werken.

Een Funda gebruiker, (Bekslaan 27 Vogelenzang)

Wij zochten een appartement en na het verkrijgen van positieve informatie over het makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken zijn wij na een kennismakinggesprek met dit kantoor in zee gegaan. Een appartement is inmiddels aangekocht. Makelaar Haije hebben wij inmiddels goed leren kennen. Al heel snel had hij ons volledig vertrouwen. Hij zit al 50 jaar in het vak en straalt rust en deskundigheid uit. Hij behoedt je tegen overhaaste stappen en beslissingen, waar je later mogelijk spijt van hebt. Het kantoor heeft een hoge klantvriendelijkheid en is 7 dagen bereikbaar. Een "top" makelaarskantoor, die wij wanneer nodig zeker zullen aanbevelen.

Joop Gruijters, (Groot Hoefbladlaan 96 Bennebroek)

Contact verliep heel goed, goeie begeleiding. Hele goeie opvolging na een bezichtiging. Altijd bereikbaar.

Jantine van der Schilden, (Pauluslaan 112 Noordwijk)

Onze diensten

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

Meer informatie over het aankopen van een nieuwe woning of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms