Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Aankoop

Uw droomhuis aankopen

Full-service en met oog voor uw wensen
Het kopen van een woning is vaak ingewikkeld en kent vele valkuilen. Wij zijn gespecialiseerd om u op professionele wijze bij deze belangrijke stap te begeleiden. Wij houden de markt voor u in de gaten en stellen altijd het belang van de klant voorop.

Maak een afspraak Lees meer

De voordelen van een full-service aankoopmakelaar

Een professionele aankoopmakelaar kan u een nog succesvollere aankoop van uw nieuwe woning opleveren. Wij kennen de markt, de stad, de wijken en woningen in de regio als geen ander. Door ons ruime netwerk krijgen wij regelmatig voorrang bij de bezichtiging van huizen. Via ons zoeksysteem Copaan.nl bent u als eerste op de hoogte van nieuwe aanmeldingen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring in het onderhandelen en hebben inzicht in de reële waarde van vastgoed in de huidige markt. Door deze sterke positie kunnen wij voor u meestal een lagere aankoopprijs realiseren.

Maak een afspraak

Resultaatgerichte aankoopbegeleiding

Onze aankoopmakelaars zijn niet alleen actief in de eigen regio, maar kopen ook regelmatig panden aan in bijvoorbeeld Lisse, Amsterdam, Waddinxveen, Gooi- en Vechtstreek, Huizen, Laren en Bussum. Het traject begint met een kennismakings- en zoekgesprek. Gezamenlijk brengen wij de wensen en eisen in kaart. Wanneer u potentiële woningen op het oog heeft, gaan wij met u mee tijdens de bezichtigingen en onderzoeken wij de risico's op achterstallig onderhoud of verborgen gebreken. Uw makelaar voert voor u de onderhandelingen met de verkopend partij. Na het bereiken van wilsovereenstemming, controleren wij de details van de koopovereenkomst en alle bijkomende documentatie zodat u deze met een gerust hart kunt ondertekenen. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en kunt u naar de notaris om de sleutels van uw nieuwe woning op te halen. 

Wij begeleiden u graag volledig, resultaatgericht en eerlijk.

Wat zeggen onze klanten?

Goed contact en samenwerking met makelaar en back-office. Terzake deskundig, alles wordt snel geregeld en afgewikkeld. Dus zeker in hogere segment aan te raden.

Jeroen & Joke Bons, (Purmerland 45 Purmerland)

Hun kennis van zaken, flexibiliteit, snelle service en klaar staan met aanbevelingen maakt de samenwerking met Lieke en Huib prettig en efficient.

Een Funda gebruiker, (Koeduinweg 9 Aerdenhout)

Huib Haije en Lieke Kluwen zijn zeer ervaren, altijd bereikbaar en reageren direct. Zij kennen de lokale markt van binnen en buiten. Beide zijn bovenal heel prettig om mee samen te werken. Een absolute aanrader om als makelaar mee in zee te gaan. Dank voor de support !

Dhr. Andrew Kruseman Aretz, (Saxenrodeweg 64 Bentveld)

We hebben heel prettig contact gehad met de makelaar bij de verkoop van het huis. Goed advies. Duidelijk en krachtig. Fijne samenwerking en communicatie. Snel schakelen waar nodig. Huib en Lieke zijn ervaren en hebben veel kennis van zaken.

Een Funda gebruiker, (Zandvoorterweg 31 Aerdenhout)

Aerdenhout & Omstreken Makelaars is een van de weinig overgebleven makelaars waar de client nog centraal staat. Te veel makelaars werken heden ten dage voornamelijk in hun eigen belang en tonen weinig interesse in een lagere prijs, want dat verlaagt hun courtage. A & O is anders. Hier heerst nog een ouderwetse mentaliteit waar ethiek, reactievermogen en klantenservice centraal staan en keihard in het belang van de client wordt gewerkt.

Een Funda gebruiker, (Van Eeghenstraat 230 Amsterdam

Huib A.F. Haije succesfully has sold Estate Klein Bentveld in Aerdenhout, listed for € 15,750,000 and therefor the highest residential transaction of 2021 in the Netherlands. He has achieved this remarkable sale through a combination of his longtime experience, excellent marketing and strong determination to close the deal.

Christie's International Real Estate, (Bentveldsweg 140, 142 en 144 Aerdenhout

Onze diensten

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

Meer informatie over het aankopen van een nieuwe woning of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms