Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Aankoop

Uw droomhuis aankopen

Full-service en met oog voor uw wensen
Het kopen van een woning is vaak ingewikkeld en kent vele valkuilen. Wij zijn gespecialiseerd om u op professionele wijze bij deze belangrijke stap te begeleiden. Wij houden de markt voor u in de gaten en stellen altijd het belang van de klant voorop.

Maak een afspraak Lees meer

De voordelen van een full-service aankoopmakelaar

Een professionele aankoopmakelaar kan u een nog succesvollere aankoop van uw nieuwe woning opleveren. Wij kennen de markt, de stad, de wijken en woningen in de regio als geen ander. Door ons ruime netwerk krijgen wij regelmatig voorrang bij de bezichtiging van huizen. Via ons zoeksysteem Copaan.nl bent u als eerste op de hoogte van nieuwe aanmeldingen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring in het onderhandelen en hebben inzicht in de reële waarde van vastgoed in de huidige markt. Door deze sterke positie kunnen wij voor u meestal een lagere aankoopprijs realiseren.

Maak een afspraak

Resultaatgerichte aankoopbegeleiding

Onze aankoopmakelaars zijn niet alleen actief in de eigen regio, maar kopen ook regelmatig panden aan in bijvoorbeeld Lisse, Amsterdam, Waddinxveen, Gooi- en Vechtstreek, Huizen, Laren en Bussum. Het traject begint met een kennismakings- en zoekgesprek. Gezamenlijk brengen wij de wensen en eisen in kaart. Wanneer u potentiële woningen op het oog heeft, gaan wij met u mee tijdens de bezichtigingen en onderzoeken wij de risico's op achterstallig onderhoud of verborgen gebreken. Uw makelaar voert voor u de onderhandelingen met de verkopend partij. Na het bereiken van wilsovereenstemming, controleren wij de details van de koopovereenkomst en alle bijkomende documentatie zodat u deze met een gerust hart kunt ondertekenen. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en kunt u naar de notaris om de sleutels van uw nieuwe woning op te halen. 

Wij begeleiden u graag volledig, resultaatgericht en eerlijk.

Wat zeggen onze klanten?

Uiterst prettig contact. De geadviseerde vraagprijs leek mij erg hoog, maar bleek reeel. Blij met deze makelaar.

Dory Worseling-Daane, (Verkoper Constantijn Huygenstraat 12 Zandvoort)

Huib, Lieke & Marlies hebben ons fantastisch begeleid bij de verkoop van ons moeders huis. Er is in Aerdenhout en omstreken geen makelaarskantoor te vinden met een grotere marktkennis en liefde voor het makelaarsvak.

Maarten Reijgersberg, (Verkoper Sparrenlaan 2 te Aerdenhout)

Aerdenhout & Omstreken heeft gedurende ruim 19 jaar onze woning tijdens ons verblijf in Breda en later in Zwitserland verhuurd en beheerd. In deze periode hebben zij 6 keer goede en betrouwbare huurders aangebracht en is er in deze 19 jaar slechts 3 maanden leegstand geweest! Door dit gedegen beheer, waarbij de lijnen kort waren en er snel werd gereageerd als er al eens iets was, hadden wij geen zorgen over- en omkijken naar het pand, dus optimale lusten en geen lasten. Daarom kunnen wij Aerdenhout & Omstreken en hun team van harte aanbevelen uw job aan hen te gunnen!

Een Funda gebruiker, (Huur & Beheer Dr. Dirk Bakkerlaan 51 te Bloemendaal)

Working with Huib was a pleasure. He took the time to explain the pros and cons of each property that we visited. He walked us through important building technical aspects that only an expert would notice, avoiding in that way potential bad decisions. He wasn’t in a hurry to make a quick sale. And only when we found the perfect home, he gave us his personal green light. Scheduling viewings and keeping track of the communication was very effective with Lieke. Between Huib and Lieke, they make the perfect team for home buyers. Absolutely recommended.

Mariana and Fabian, (Kopers De Hagen 40 te Noordwijk)

Huib Haije en Lieke Kluwen van Aerdenhout & Omstreken Makelaars hebben ons fantastisch geholpen. Ze zijn zeer deskundig en verstaan het vak erg goed. Daar waar je vandaag aan je lot wordt overgelaten als je op zoek gaat naar een woning is dat bij Huib Haije van Aerdenhout & Omstreken Makelaars zeker niet het geval. Allereerst is hij altijd bereikbaar. Hij gaat elke bezichtiging met je mee en voorziet je van de juiste informatie. Alle communicatie met de (andere partij) verkoopmakelaar loopt via Huib. Zijn kennis over woningen en deze markt is enorm. Hij draagt de juiste bouwkundige keurder aan en hij helpt je met het vinden van de juiste aannemers. Wij hebben deze woning gekocht o.v.v. financiering en ook daarin wist hij de juiste kanalen aan te boren. Ik zou iedereen Aerdenhout & Omstreken Makelaars (Huib Haije) willen adviseren. Ze zijn echt geweldig!

Een Funda gebruiker, (Koper Uiterweg 174 Aalsmeer)

Eelko en Nicolette, het voelde als het begeleiden van familie bij het nemen van een beslissing, die we gezamenlijk even aangepakt hebben. Ieder met z'n eigen ervaring, inzicht en kunde. Dank voor het vertrouwen, heel veel sterkte bij de komende verbouwing. Houden de vingers aan de pols, Hugs Lieke & Huib.

Eelco de Groot, (Koper Frans Netscherstraat 12 te Haarlem)

Onze diensten

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

Meer informatie over het aankopen van een nieuwe woning of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms