Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Aankoop

Uw droomhuis aankopen

Full-service en met oog voor uw wensen
Het kopen van een woning is vaak ingewikkeld en kent vele valkuilen. Wij zijn gespecialiseerd om u op professionele wijze bij deze belangrijke stap te begeleiden. Wij houden de markt voor u in de gaten en stellen altijd het belang van de klant voorop.

Maak een afspraak Lees meer

De voordelen van een full-service aankoopmakelaar

Een professionele aankoopmakelaar kan u een nog succesvollere aankoop van uw nieuwe woning opleveren. Wij kennen de markt, de stad, de wijken en woningen in de regio als geen ander. Door ons ruime netwerk krijgen wij regelmatig voorrang bij de bezichtiging van huizen. Via ons zoeksysteem Copaan.nl bent u als eerste op de hoogte van nieuwe aanmeldingen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring in het onderhandelen en hebben inzicht in de reële waarde van vastgoed in de huidige markt. Door deze sterke positie kunnen wij voor u meestal een lagere aankoopprijs realiseren.

Maak een afspraak

Resultaatgerichte aankoopbegeleiding

Onze aankoopmakelaars zijn niet alleen actief in de eigen regio, maar kopen ook regelmatig panden aan in bijvoorbeeld Lisse, Amsterdam, Waddinxveen, Gooi- en Vechtstreek, Huizen, Laren en Bussum. Het traject begint met een kennismakings- en zoekgesprek. Gezamenlijk brengen wij de wensen en eisen in kaart. Wanneer u potentiële woningen op het oog heeft, gaan wij met u mee tijdens de bezichtigingen en onderzoeken wij de risico's op achterstallig onderhoud of verborgen gebreken. Uw makelaar voert voor u de onderhandelingen met de verkopend partij. Na het bereiken van wilsovereenstemming, controleren wij de details van de koopovereenkomst en alle bijkomende documentatie zodat u deze met een gerust hart kunt ondertekenen. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en kunt u naar de notaris om de sleutels van uw nieuwe woning op te halen. 

Wij begeleiden u graag volledig, resultaatgericht en eerlijk.

Wat zeggen onze klanten?

Huib Haije is een zeer ervaren en kundig makelaar. Hij kent de markt goed en is bereid om net dat stapje harder te lopen. Samen met Lieke is dit kantoor 24/7 bereikbaar. De makelaardij zit hen in het bloed en hun hart. Eerlijke zakenman.

Carola en Martijn Mathot, (Watervliet 2 Hoofddorp)

Kreeg altijd snel een deskundig antwoord op mijn vragen. Vriendelijk en hulpvaardig. Kreeg de indruk dat de makelaar goed op de hoogte was wat er in de markt gebeurd.

Familie Tillmans, (Ruys de Perezlaan 50 Aerdenhout)

Klein team dat altijd overall 100% van op de hoogte is en altijd, ook in het weekend, bereikbaar is. Zeer directe en persoonlijke benadering. Zeer volhardend in follow-up bij potentiële kopers.

Peter van Hooff, (Duin en Beeklaan 9 Bloemendaal)

Heel deskundig bijgestaan bij de verkoop van mijn appartement. Alles verliep soepel en duidelijk ook met de bezichtigingen verliep alles perfect. Makelaar is zeker aan te raden maakt niet uit wat voor woning het is.

Een Funda gebruiker, (Ruslandlaan 77 Haarlem)

Huib is een makelaar van uitstervende soort: hij heeft ook nog verstand van bouwkundige aspecten. Vroeger neem ik aan was dat normaal maar naar wat ik zelf heb meegemaakt, is dat tegenwoordig niet meer nodig blijkbaar. Toch is het voor kopers wel erg handig direct bij de eerste bezichtiging meteen een idee van die bouwkundige staat te hebben. Ook in de contacten is Huib direct en snel. Hij is drie jaar voor ons bezig geweest, zels in heel Nederland en heeft nooit gezegd dat er een eind aan zijn geduld begon te komen...Topper dus.

Lex van den Heuvel en Hilly Stroes, (Herman Heijermanslaan 5 Heemstede)

Toen ik besloot mijn huis te verkopen was mijn keuze voor de makelaar snel gemaakt. Ik had eerder goede ervaringen met Christie’s, zowel wat betreft de kunstveiling als de real estate. Vanwege de locatie van het huis kwam ik bij Aerdenhout&Omstreken terecht, die ik toevallig kende als verkopende makelaar toen jaren geleden een huis kocht in Aerdenhout. Nu het huis verkocht en geleverd is kan ik U zeggen dat ik hen van harte aanbeveel. Huib heeft een ongelofelijke ervaring met dit soort panden en de clienten die daarin geinteresseerd zijn. Hij is een doorzetter in de juiste zin van het woord. Hield mij op het juiste pad. Lieke is de spreekwoordeljke communicator. Innemend, charmant, uitstekend georganiseerd. Zij hebben zich omgeven door een schare aan uitermate deskundige hulptroepen zoals fotografen, inmeters, en dergelijke. Laat je door hen leiden en het komt goed!

Jan Hoff, (Dorpsstraat 106 Obdam)

Onze diensten

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

Meer informatie over het aankopen van een nieuwe woning of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms