Aankopen met het netwerk van Copaan

Uw droomwoning vinden met Copaan

Wij zijn gespecialiseerd om u op een professionele manier te begeleiden bij de aankoop van uw droomwoning. Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken kent de markt als geen ander en stelt uw belang altijd voorop. Door middel van een ruim netwerk, jarenlange ervaring, brede marktkennis en ons online zoeksysteem Copaan helpen wij u om uw droomwoning te vinden. 

Direct starten Lees meer

Copaan: een persoonlijk online zoeksysteem

Copaan is een online zoeksysteem waar aankoopmakelaars gebruik van kunnen maken om een woning op maat te kunnen vinden. Het systeem biedt de gelegenheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Op basis van uw wensen, maakt Copaan een berekening van welke woning er het best bij u past. 

Direct starten

De voordelen van een zoekopdracht met Copaan.

  • Een online overzicht van al uw wensen, eisen en prioriteiten;
  • Direct inzicht in de beste matches, met matchingspercentage en plus- en minpunten op basis van uw profiel;
  • Buurtinformatie is geïntegreerd. Denk hierbij aan openbaar vervoer, supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en andere voorzieningen;
  • Dagelijks ontvangt u de beste matches in uw mailbox;
  • Begeleiding door een NVM-gecertificeerde aankoopmakelaar.

Een profiel samenstellen

Om te kunnen beginnen met Copaan worden al uw wensen uitgebreid in kaart gebracht, om zo een duidelijk profiel van wensen, eisen en prioriteiten te creëren. Voor deze gegevens wordt onder andere gevraagd naar gezinssamenstelling, budget, gewenste ligging en locatie, type woning en bijvoorbeeld de bouwperiode. Nadat al uw wensen in kaart zijn gebracht, worden deze geprioriteerd. U bepaalt wat de absolute voorwaarden zijn, wat u graag wil zien en wat mooi zou zijn. Een absolute voorwaarde weegt het zwaarst. Ook kunt u aangeven welke buurten u het meest aanspreken. Tot slot selecteert Copaan passende woningen uit het huidige woningaanbod. Matches vanaf 50% worden weergegeven. Per woning kunt u gemakkelijk zien aan welke wensen het huis wel en niet voldoet. Woningen worden niet uitgesloten wanneer er aan een van de wensen niet wordt voldaan.

Wat zeggen onze klanten?

Goede samenwerking met Aerdenhout en Omstreken/Christie’s. Heel gedegen voorbereid, goed in de markt gezet, juiste verkoopprocedure en netjes begeleid en goed geadviseerd door A&O makelaardij. Belangrijk is dat alles klopt en dat deed het.

Een Funda gebruiker, (Zwarteweg 6 Aerdenhout)

Als onervaren aspirant verkoper van een eigen woning met vevolg naar een goed appartement in deze omgeving contakt gezocht met de Makelaar Aerdenhout & omstreken, bij naam Huib & Lieke. Dit was een bijzonder goede keus! We genieten er nog steeds van :) Zeker aan te bevelen met een dikke 8, zeer attent met kennis van zaken en veel begrip. Vriendelijk en geduldig met een goed product. Hartelijk dank nogmaals,

Gerard & Marian Beliën, (Bentveldsweg 126 Aerdenhout - Zandvoortselaan 84 23+pp te Heemstede)

Goede professionele makelaar met veel kennis van de markt. Goed bereikbaar in contacten en snel respons.

Elles van Duijn-Wijnveld, (Kostverlorenstraat 111 Zandvoort)

Het contact met de makelaar verliep altijd erg goed, accuraat en snel. Makelaar is erg gedreven en altijd bereikbaar. Erg prettig om mee samen te werken.

Een Funda gebruiker, (Bekslaan 27 Vogelenzang)

Wij zochten een appartement en na het verkrijgen van positieve informatie over het makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken zijn wij na een kennismakinggesprek met dit kantoor in zee gegaan. Een appartement is inmiddels aangekocht. Makelaar Haije hebben wij inmiddels goed leren kennen. Al heel snel had hij ons volledig vertrouwen. Hij zit al 50 jaar in het vak en straalt rust en deskundigheid uit. Hij behoedt je tegen overhaaste stappen en beslissingen, waar je later mogelijk spijt van hebt. Het kantoor heeft een hoge klantvriendelijkheid en is 7 dagen bereikbaar. Een "top" makelaarskantoor, die wij wanneer nodig zeker zullen aanbevelen.

Joop Gruijters, (Groot Hoefbladlaan 96 Bennebroek)

Contact verliep heel goed, goeie begeleiding. Hele goeie opvolging na een bezichtiging. Altijd bereikbaar.

Jantine van der Schilden, (Pauluslaan 112 Noordwijk)

Overige diensten

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

Meer weten over copaan of onze aankoopdiensten?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of maken een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms