Aankopen met het netwerk van Copaan

Uw droomwoning vinden met Copaan

Wij zijn gespecialiseerd om u op een professionele manier te begeleiden bij de aankoop van uw droomwoning. Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken kent de markt als geen ander en stelt uw belang altijd voorop. Door middel van een ruim netwerk, jarenlange ervaring, brede marktkennis en ons online zoeksysteem Copaan helpen wij u om uw droomwoning te vinden. 

Direct starten Lees meer

Copaan: een persoonlijk online zoeksysteem

Copaan is een online zoeksysteem waar aankoopmakelaars gebruik van kunnen maken om een woning op maat te kunnen vinden. Het systeem biedt de gelegenheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Op basis van uw wensen, maakt Copaan een berekening van welke woning er het best bij u past. 

Direct starten

De voordelen van een zoekopdracht met Copaan.

  • Een online overzicht van al uw wensen, eisen en prioriteiten;
  • Direct inzicht in de beste matches, met matchingspercentage en plus- en minpunten op basis van uw profiel;
  • Buurtinformatie is geïntegreerd. Denk hierbij aan openbaar vervoer, supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en andere voorzieningen;
  • Dagelijks ontvangt u de beste matches in uw mailbox;
  • Begeleiding door een NVM-gecertificeerde aankoopmakelaar.

Een profiel samenstellen

Om te kunnen beginnen met Copaan worden al uw wensen uitgebreid in kaart gebracht, om zo een duidelijk profiel van wensen, eisen en prioriteiten te creëren. Voor deze gegevens wordt onder andere gevraagd naar gezinssamenstelling, budget, gewenste ligging en locatie, type woning en bijvoorbeeld de bouwperiode. Nadat al uw wensen in kaart zijn gebracht, worden deze geprioriteerd. U bepaalt wat de absolute voorwaarden zijn, wat u graag wil zien en wat mooi zou zijn. Een absolute voorwaarde weegt het zwaarst. Ook kunt u aangeven welke buurten u het meest aanspreken. Tot slot selecteert Copaan passende woningen uit het huidige woningaanbod. Matches vanaf 50% worden weergegeven. Per woning kunt u gemakkelijk zien aan welke wensen het huis wel en niet voldoet. Woningen worden niet uitgesloten wanneer er aan een van de wensen niet wordt voldaan.

Wat zeggen onze klanten?

Perfect makelaar, luisteren goed naar je wensen en denken mee. Zou de makelaar aanbevelen en ook meenemen naar de volgende verkoop

Een Funda gebruiker, (Zomervaart 110 Haarlem)

Vakkundig, realistisch en betrokken. Erg fijne samenwerking die we waarderen. De jarenlange ervaring laat zich gelden - dankjewel!

Jens & Jeroen, (Zocherlaan 68 Bloemendaal

Huib Haije is een zeer ervaren en kundig makelaar. Hij kent de markt goed en is bereid om net dat stapje harder te lopen. Samen met Lieke is dit kantoor 24/7 bereikbaar. De makelaardij zit hen in het bloed en hun hart. Eerlijke zakenman.

Carola en Martijn Mathot, (Watervliet 2 Hoofddorp)

Kreeg altijd snel een deskundig antwoord op mijn vragen. Vriendelijk en hulpvaardig. Kreeg de indruk dat de makelaar goed op de hoogte was wat er in de markt gebeurd.

Familie Tillmans, (Ruys de Perezlaan 50 Aerdenhout)

Klein team dat altijd overall 100% van op de hoogte is en altijd, ook in het weekend, bereikbaar is. Zeer directe en persoonlijke benadering. Zeer volhardend in follow-up bij potentiƫle kopers.

Peter van Hooff, (Duin en Beeklaan 9 Bloemendaal)

Heel deskundig bijgestaan bij de verkoop van mijn appartement. Alles verliep soepel en duidelijk ook met de bezichtigingen verliep alles perfect. Makelaar is zeker aan te raden maakt niet uit wat voor woning het is.

Een Funda gebruiker, (Ruslandlaan 77 Haarlem)

Overige diensten

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beƫdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

Meer weten over copaan of onze aankoopdiensten?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of maken een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms