NSW-Specialist landgoederen

Een mooi bezit

Velen dromen ervan te wonen op een landgoed of in prachtig kasteel, omringd door waterpartijen en bossen in de wijde omtrek. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer particulieren, organisaties en instanties doelbewust op zoek zijn naar een nieuw gerealiseerd of bestaand landgoed waar ze kunnen wonen en/of werken op een bijzondere locatie in het buitengebied. 

Maak een afspraak Lees meer

De juiste ervaring en begeleiding

Makelaardij Aerdenhout en Omstreken is gespecialiseerd in het begeleiden van aan- en verkoop van bijzonder onroerend goed, waaronder NSW-1928 landgoederen en buitenplaatsen. Heeft u interesse in de aankoop, verkoop of de (ver)huur van een landgoed of landhuis in Kennemerland, Waterland of West-Friesland? Onze specialisten kunnen u uitstekend adviseren en begeleiden in deze trajecten. 

De Natuurschoonwet

In Nederland liggen veel landgoederen met een origineel en historisch karakter. Ze vormen een belangrijk onderdeel van het natuurschoon. Een landgoed kan zeer diverse vormen aannemen, waar men niet zo maar aan denkt. Van boerderij tot appartement en van tussenwoning tot kasteel. De Natuurschoonwet (NSW) is een wet uit 1928 en is door de overheid ingesteld om de instandhouding van landgoederen in de bestaande toestand te bevorderen. De NSW is een belastingwet en biedt eigenaren, vruchtgebruikers en erfpachters van een landgoed onder bepaalde voorwaarden belastingvoordelen. Wanneer een terrein gerangschikt is onder de NSW dan is er sprake van een officieel landgoed.

NSW Landgoed criteria

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

Meer informatie over NSW Landgoederen en buitenplaatsen?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms