Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Verkoop

Resultaatgerichte verkoopbegeleiding

Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken heeft jarenlange ervaring in de verkoop van woningen en appartementen in het midden- en hogere marktsegment van de vastgoedmarkt in de regio Noord- Midden én Zuid-Kennemerland, w.o. Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Haarlem, Zandvoort, Overveen, Bloemendaal, Santpoort Zuid en Noord, Driehuis en Velsen-Zuid. Wij kennen de markt tot in de finesses en kunnen daardoor de verkoopbegeleiding van uw huis, doel- en resultaatgericht aanpakken.

Maak een afspraak Lees meer

We gaan graag voor u aan de slag

Het begin van een succesvolle transactie begint met gedegen advies op basis van uw wensen en de opname van uw woning. Graag komen wij bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Natuurlijk ontvangt u van ons een waarde indicatie van het pand met de daarbij te adviseren vraagprijs en informeren wij u over de courtage en opstartkosten. Belangrijker vinden wij de strategische aanpak voor de verkoop en welke middelen ingezet kunnen worden om de verkoop van uw woning te bevorderen. Daarnaast zetten wij de te volgen verkoopprocedure uiteen, brengen wij u op de hoogte van uw informatieplicht en meldingsplicht aan een mogelijke aspirant-koper, begeleiden wij u tot en met de overdracht bij de notaris én mocht dit nodig zijn, dan kunt u uiteraard ook ná de overdracht een beroep op ons doen. Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken levert een complete service en begeleiding van A tot Z. 

Maak een afspraak

Inzet van nationaal en internationaal netwerk

Bij het zoeken naar een nieuwe eigenaar voor uw bezit gebruiken wij niet alleen ons netwerk op de regionale en landelijke vastgoedmarkt, maar presenteren wij uw woning ook via ons internationale netwerk. Ons makelaarskantoor is affiliate bij R365 | Christie's International Real Estate waarmee wij uw pand ook de internationale aandacht kunnen geven die het behoeft. Wij werken wereldwijd samen met 1.350 kantoren in 48 landen. U begrijpt dat dit systeem enorme internationale aandacht met zich mee brengt. Zo mochten de Nederlandse affiliates van R365 | Christie's International Real Estate in 2020 gezamenlijk in het totaal 288 panden met een marktwaarde rond de 500MIO verkopen, waarvan 28% aan internationale klanten. 

Meer over internationaal

Het verkopen van een huis is maatwerk en wij spitsen onze strategie toe op het unieke verhaal van uw woning.

Wat zeggen onze klanten?

Goed contact en samenwerking met makelaar en back-office. Terzake deskundig, alles wordt snel geregeld en afgewikkeld. Dus zeker in hogere segment aan te raden.

Jeroen & Joke Bons, (Purmerland 45 Purmerland)

Hun kennis van zaken, flexibiliteit, snelle service en klaar staan met aanbevelingen maakt de samenwerking met Lieke en Huib prettig en efficient.

Een Funda gebruiker, (Koeduinweg 9 Aerdenhout)

Huib Haije en Lieke Kluwen zijn zeer ervaren, altijd bereikbaar en reageren direct. Zij kennen de lokale markt van binnen en buiten. Beide zijn bovenal heel prettig om mee samen te werken. Een absolute aanrader om als makelaar mee in zee te gaan. Dank voor de support !

Dhr. Andrew Kruseman Aretz, (Saxenrodeweg 64 Bentveld)

We hebben heel prettig contact gehad met de makelaar bij de verkoop van het huis. Goed advies. Duidelijk en krachtig. Fijne samenwerking en communicatie. Snel schakelen waar nodig. Huib en Lieke zijn ervaren en hebben veel kennis van zaken.

Een Funda gebruiker, (Zandvoorterweg 31 Aerdenhout)

Aerdenhout & Omstreken Makelaars is een van de weinig overgebleven makelaars waar de client nog centraal staat. Te veel makelaars werken heden ten dage voornamelijk in hun eigen belang en tonen weinig interesse in een lagere prijs, want dat verlaagt hun courtage. A & O is anders. Hier heerst nog een ouderwetse mentaliteit waar ethiek, reactievermogen en klantenservice centraal staan en keihard in het belang van de client wordt gewerkt.

Een Funda gebruiker, (Van Eeghenstraat 230 Amsterdam

Huib A.F. Haije succesfully has sold Estate Klein Bentveld in Aerdenhout, listed for € 15,750,000 and therefor the highest residential transaction of 2021 in the Netherlands. He has achieved this remarkable sale through a combination of his longtime experience, excellent marketing and strong determination to close the deal.

Christie's International Real Estate, (Bentveldsweg 140, 142 en 144 Aerdenhout

Onze diensten

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

Meer informatie over het verkopen van uw woning of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms