Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Verkoop

Resultaatgerichte verkoopbegeleiding

Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken heeft jarenlange ervaring in de verkoop van woningen en appartementen in het midden- en hogere marktsegment van de vastgoedmarkt in de regio Noord- Midden én Zuid-Kennemerland, w.o. Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Haarlem, Zandvoort, Overveen, Bloemendaal, Santpoort Zuid en Noord, Driehuis en Velsen-Zuid. Wij kennen de markt tot in de finesses en kunnen daardoor de verkoopbegeleiding van uw huis, doel- en resultaatgericht aanpakken.

Maak een afspraak Lees meer

We gaan graag voor u aan de slag

Het begin van een succesvolle transactie begint met gedegen advies op basis van uw wensen en de opname van uw woning. Graag komen wij bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Natuurlijk ontvangt u van ons een waarde indicatie van het pand met de daarbij te adviseren vraagprijs en informeren wij u over de courtage en opstartkosten. Belangrijker vinden wij de strategische aanpak voor de verkoop en welke middelen ingezet kunnen worden om de verkoop van uw woning te bevorderen. Daarnaast zetten wij de te volgen verkoopprocedure uiteen, brengen wij u op de hoogte van uw informatieplicht en meldingsplicht aan een mogelijke aspirant-koper, begeleiden wij u tot en met de overdracht bij de notaris én mocht dit nodig zijn, dan kunt u uiteraard ook ná de overdracht een beroep op ons doen. Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken levert een complete service en begeleiding van A tot Z. 

Maak een afspraak

Inzet van nationaal en internationaal netwerk

Bij het zoeken naar een nieuwe eigenaar voor uw bezit gebruiken wij niet alleen ons netwerk op de regionale en landelijke vastgoedmarkt, maar presenteren wij uw woning ook via ons internationale netwerk. Ons makelaarskantoor is affiliate bij R365 | Christie's International Real Estate waarmee wij uw pand ook de internationale aandacht kunnen geven die het behoeft. Wij werken wereldwijd samen met 1.350 kantoren in 48 landen. U begrijpt dat dit systeem enorme internationale aandacht met zich mee brengt. Zo mochten de Nederlandse affiliates van R365 | Christie's International Real Estate in 2020 gezamenlijk in het totaal 288 panden met een marktwaarde rond de 500MIO verkopen, waarvan 28% aan internationale klanten. 

Meer over internationaal

Het verkopen van een huis is maatwerk en wij spitsen onze strategie toe op het unieke verhaal van uw woning.

Wat zeggen onze klanten?

Als onervaren aspirant verkoper van een eigen woning met vevolg naar een goed appartement in deze omgeving contakt gezocht met de Makelaar Aerdenhout & omstreken, bij naam Huib & Lieke. Dit was een bijzonder goede keus! We genieten er nog steeds van :) Zeker aan te bevelen met een dikke 8, zeer attent met kennis van zaken en veel begrip. Vriendelijk en geduldig met een goed product. Hartelijk dank nogmaals,

Gerard & Marian Beliën, (Bentveldsweg 126 Aerdenhout - Zandvoortselaan 84 23+pp te Heemstede)

Goede professionele makelaar met veel kennis van de markt. Goed bereikbaar in contacten en snel respons.

Elles van Duijn-Wijnveld, (Kostverlorenstraat 111 Zandvoort)

Het contact met de makelaar verliep altijd erg goed, accuraat en snel. Makelaar is erg gedreven en altijd bereikbaar. Erg prettig om mee samen te werken.

Een Funda gebruiker, (Bekslaan 27 Vogelenzang)

Wij zochten een appartement en na het verkrijgen van positieve informatie over het makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken zijn wij na een kennismakinggesprek met dit kantoor in zee gegaan. Een appartement is inmiddels aangekocht. Makelaar Haije hebben wij inmiddels goed leren kennen. Al heel snel had hij ons volledig vertrouwen. Hij zit al 50 jaar in het vak en straalt rust en deskundigheid uit. Hij behoedt je tegen overhaaste stappen en beslissingen, waar je later mogelijk spijt van hebt. Het kantoor heeft een hoge klantvriendelijkheid en is 7 dagen bereikbaar. Een "top" makelaarskantoor, die wij wanneer nodig zeker zullen aanbevelen.

Joop Gruijters, (Groot Hoefbladlaan 96 Bennebroek)

Contact verliep heel goed, goeie begeleiding. Hele goeie opvolging na een bezichtiging. Altijd bereikbaar.

Jantine van der Schilden, (Pauluslaan 112 Noordwijk)

Perfect makelaar, luisteren goed naar je wensen en denken mee. Zou de makelaar aanbevelen en ook meenemen naar de volgende verkoop

Een Funda gebruiker, (Zomervaart 110 Haarlem)

Onze diensten

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

Meer informatie over het verkopen van uw woning of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms