Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Verkoop

Resultaatgerichte verkoopbegeleiding

Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken heeft jarenlange ervaring in de verkoop van woningen en appartementen in het midden- en hogere marktsegment van de vastgoedmarkt in de regio Noord- Midden én Zuid-Kennemerland, w.o. Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Haarlem, Zandvoort, Overveen, Bloemendaal, Santpoort Zuid en Noord, Driehuis en Velsen-Zuid. Wij kennen de markt tot in de finesses en kunnen daardoor de verkoopbegeleiding van uw huis, doel- en resultaatgericht aanpakken.

Maak een afspraak Lees meer

We gaan graag voor u aan de slag

Het begin van een succesvolle transactie begint met gedegen advies op basis van uw wensen en de opname van uw woning. Graag komen wij bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Natuurlijk ontvangt u van ons een waarde indicatie van het pand met de daarbij te adviseren vraagprijs en informeren wij u over de courtage en opstartkosten. Belangrijker vinden wij de strategische aanpak voor de verkoop en welke middelen ingezet kunnen worden om de verkoop van uw woning te bevorderen. Daarnaast zetten wij de te volgen verkoopprocedure uiteen, brengen wij u op de hoogte van uw informatieplicht en meldingsplicht aan een mogelijke aspirant-koper, begeleiden wij u tot en met de overdracht bij de notaris én mocht dit nodig zijn, dan kunt u uiteraard ook ná de overdracht een beroep op ons doen. Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken levert een complete service en begeleiding van A tot Z. 

Maak een afspraak

Inzet van nationaal en internationaal netwerk

Bij het zoeken naar een nieuwe eigenaar voor uw bezit gebruiken wij niet alleen ons netwerk op de regionale en landelijke vastgoedmarkt, maar presenteren wij uw woning ook via ons internationale netwerk. Ons makelaarskantoor is affiliate bij R365 | Christie's International Real Estate waarmee wij uw pand ook de internationale aandacht kunnen geven die het behoeft. Wij werken wereldwijd samen met 1.350 kantoren in 48 landen. U begrijpt dat dit systeem enorme internationale aandacht met zich mee brengt. Zo mochten de Nederlandse affiliates van R365 | Christie's International Real Estate in 2020 gezamenlijk in het totaal 288 panden met een marktwaarde rond de 500MIO verkopen, waarvan 28% aan internationale klanten. 

Meer over internationaal

Het verkopen van een huis is maatwerk en wij spitsen onze strategie toe op het unieke verhaal van uw woning.

Wat zeggen onze klanten?

Huib Haije is een zeer ervaren en kundig makelaar. Hij kent de markt goed en is bereid om net dat stapje harder te lopen. Samen met Lieke is dit kantoor 24/7 bereikbaar. De makelaardij zit hen in het bloed en hun hart. Eerlijke zakenman.

Carola en Martijn Mathot, (Watervliet 2 Hoofddorp)

Kreeg altijd snel een deskundig antwoord op mijn vragen. Vriendelijk en hulpvaardig. Kreeg de indruk dat de makelaar goed op de hoogte was wat er in de markt gebeurd.

Familie Tillmans, (Ruys de Perezlaan 50 Aerdenhout)

Klein team dat altijd overall 100% van op de hoogte is en altijd, ook in het weekend, bereikbaar is. Zeer directe en persoonlijke benadering. Zeer volhardend in follow-up bij potentiële kopers.

Peter van Hooff, (Duin en Beeklaan 9 Bloemendaal)

Heel deskundig bijgestaan bij de verkoop van mijn appartement. Alles verliep soepel en duidelijk ook met de bezichtigingen verliep alles perfect. Makelaar is zeker aan te raden maakt niet uit wat voor woning het is.

Een Funda gebruiker, (Ruslandlaan 77 Haarlem)

Huib is een makelaar van uitstervende soort: hij heeft ook nog verstand van bouwkundige aspecten. Vroeger neem ik aan was dat normaal maar naar wat ik zelf heb meegemaakt, is dat tegenwoordig niet meer nodig blijkbaar. Toch is het voor kopers wel erg handig direct bij de eerste bezichtiging meteen een idee van die bouwkundige staat te hebben. Ook in de contacten is Huib direct en snel. Hij is drie jaar voor ons bezig geweest, zels in heel Nederland en heeft nooit gezegd dat er een eind aan zijn geduld begon te komen...Topper dus.

Lex van den Heuvel en Hilly Stroes, (Herman Heijermanslaan 5 Heemstede)

Toen ik besloot mijn huis te verkopen was mijn keuze voor de makelaar snel gemaakt. Ik had eerder goede ervaringen met Christie’s, zowel wat betreft de kunstveiling als de real estate. Vanwege de locatie van het huis kwam ik bij Aerdenhout&Omstreken terecht, die ik toevallig kende als verkopende makelaar toen jaren geleden een huis kocht in Aerdenhout. Nu het huis verkocht en geleverd is kan ik U zeggen dat ik hen van harte aanbeveel. Huib heeft een ongelofelijke ervaring met dit soort panden en de clienten die daarin geinteresseerd zijn. Hij is een doorzetter in de juiste zin van het woord. Hield mij op het juiste pad. Lieke is de spreekwoordeljke communicator. Innemend, charmant, uitstekend georganiseerd. Zij hebben zich omgeven door een schare aan uitermate deskundige hulptroepen zoals fotografen, inmeters, en dergelijke. Laat je door hen leiden en het komt goed!

Jan Hoff, (Dorpsstraat 106 Obdam)

Onze diensten

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

Meer informatie over het verkopen van uw woning of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms