Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Verkoop

Resultaatgerichte verkoopbegeleiding

Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken heeft jarenlange ervaring in de verkoop van woningen en appartementen in het midden- en hogere marktsegment van de vastgoedmarkt in de regio Noord- Midden én Zuid-Kennemerland, w.o. Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Haarlem, Zandvoort, Overveen, Bloemendaal, Santpoort Zuid en Noord, Driehuis en Velsen-Zuid. Wij kennen de markt tot in de finesses en kunnen daardoor de verkoopbegeleiding van uw huis, doel- en resultaatgericht aanpakken.

Maak een afspraak Lees meer

We gaan graag voor u aan de slag

Het begin van een succesvolle transactie begint met gedegen advies op basis van uw wensen en de opname van uw woning. Graag komen wij bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Natuurlijk ontvangt u van ons een waarde indicatie van het pand met de daarbij te adviseren vraagprijs en informeren wij u over de courtage en opstartkosten. Belangrijker vinden wij de strategische aanpak voor de verkoop en welke middelen ingezet kunnen worden om de verkoop van uw woning te bevorderen. Daarnaast zetten wij de te volgen verkoopprocedure uiteen, brengen wij u op de hoogte van uw informatieplicht en meldingsplicht aan een mogelijke aspirant-koper, begeleiden wij u tot en met de overdracht bij de notaris én mocht dit nodig zijn, dan kunt u uiteraard ook ná de overdracht een beroep op ons doen. Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken levert een complete service en begeleiding van A tot Z. 

Maak een afspraak

Inzet van nationaal en internationaal netwerk

Bij het zoeken naar een nieuwe eigenaar voor uw bezit gebruiken wij niet alleen ons netwerk op de regionale en landelijke vastgoedmarkt, maar presenteren wij uw woning ook via ons internationale netwerk. Ons makelaarskantoor is affiliate bij R365 | Christie's International Real Estate waarmee wij uw pand ook de internationale aandacht kunnen geven die het behoeft. Wij werken wereldwijd samen met 1.350 kantoren in 48 landen. U begrijpt dat dit systeem enorme internationale aandacht met zich mee brengt. Zo mochten de Nederlandse affiliates van R365 | Christie's International Real Estate in 2020 gezamenlijk in het totaal 288 panden met een marktwaarde rond de 500MIO verkopen, waarvan 28% aan internationale klanten. 

Meer over internationaal

Het verkopen van een huis is maatwerk en wij spitsen onze strategie toe op het unieke verhaal van uw woning.

Wat zeggen onze klanten?

Uiterst prettig contact. De geadviseerde vraagprijs leek mij erg hoog, maar bleek reeel. Blij met deze makelaar.

Dory Worseling-Daane, (Verkoper Constantijn Huygenstraat 12 Zandvoort)

Huib, Lieke & Marlies hebben ons fantastisch begeleid bij de verkoop van ons moeders huis. Er is in Aerdenhout en omstreken geen makelaarskantoor te vinden met een grotere marktkennis en liefde voor het makelaarsvak.

Maarten Reijgersberg, (Verkoper Sparrenlaan 2 te Aerdenhout)

Aerdenhout & Omstreken heeft gedurende ruim 19 jaar onze woning tijdens ons verblijf in Breda en later in Zwitserland verhuurd en beheerd. In deze periode hebben zij 6 keer goede en betrouwbare huurders aangebracht en is er in deze 19 jaar slechts 3 maanden leegstand geweest! Door dit gedegen beheer, waarbij de lijnen kort waren en er snel werd gereageerd als er al eens iets was, hadden wij geen zorgen over- en omkijken naar het pand, dus optimale lusten en geen lasten. Daarom kunnen wij Aerdenhout & Omstreken en hun team van harte aanbevelen uw job aan hen te gunnen!

Een Funda gebruiker, (Huur & Beheer Dr. Dirk Bakkerlaan 51 te Bloemendaal)

Working with Huib was a pleasure. He took the time to explain the pros and cons of each property that we visited. He walked us through important building technical aspects that only an expert would notice, avoiding in that way potential bad decisions. He wasn’t in a hurry to make a quick sale. And only when we found the perfect home, he gave us his personal green light. Scheduling viewings and keeping track of the communication was very effective with Lieke. Between Huib and Lieke, they make the perfect team for home buyers. Absolutely recommended.

Mariana and Fabian, (Kopers De Hagen 40 te Noordwijk)

Huib Haije en Lieke Kluwen van Aerdenhout & Omstreken Makelaars hebben ons fantastisch geholpen. Ze zijn zeer deskundig en verstaan het vak erg goed. Daar waar je vandaag aan je lot wordt overgelaten als je op zoek gaat naar een woning is dat bij Huib Haije van Aerdenhout & Omstreken Makelaars zeker niet het geval. Allereerst is hij altijd bereikbaar. Hij gaat elke bezichtiging met je mee en voorziet je van de juiste informatie. Alle communicatie met de (andere partij) verkoopmakelaar loopt via Huib. Zijn kennis over woningen en deze markt is enorm. Hij draagt de juiste bouwkundige keurder aan en hij helpt je met het vinden van de juiste aannemers. Wij hebben deze woning gekocht o.v.v. financiering en ook daarin wist hij de juiste kanalen aan te boren. Ik zou iedereen Aerdenhout & Omstreken Makelaars (Huib Haije) willen adviseren. Ze zijn echt geweldig!

Een Funda gebruiker, (Koper Uiterweg 174 Aalsmeer)

Eelko en Nicolette, het voelde als het begeleiden van familie bij het nemen van een beslissing, die we gezamenlijk even aangepakt hebben. Ieder met z'n eigen ervaring, inzicht en kunde. Dank voor het vertrouwen, heel veel sterkte bij de komende verbouwing. Houden de vingers aan de pols, Hugs Lieke & Huib.

Eelco de Groot, (Koper Frans Netscherstraat 12 te Haarlem)

Onze diensten

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

Meer informatie over het verkopen van uw woning of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms