Huur en beheer

Optimaal verhuur of beheer.
Laat uw last onze zorg zijn!

Wij bemiddelen al jarenlang bij de verhuur van appartementen, woningen, halfvrijstaande-, vrijstaande villa's en landgoederen voor particulieren en beleggers en nemen u als eigenaar de totale zorg uit handen. Omdat de woningmarkt altijd in beweging is, is de vraag naar professionele begeleiding bij verhuur en vastgoedbeheer sterk toegenomen.

Maak een afspraak Lees meer

Uw woning verhuren in regio Kennemerland

U bent bij ons aan het juiste adres. In een kennismakingsgesprek nemen wij de woning op en worden de condities vastgesteld. Uw verhuur wensen worden tevens doorgespeeld aan diverse bij ons bekende verhuurbemiddelaars en internationale bedrijven in de regio, zodat uw woning binnen afzienbare tijd tegen de beste condities verhuurd zal zijn. We toetsen en screenen potentiële huurders zodat uw pand verhuurd wordt aan een betrouwbare huurder. Bij de (tijdelijke) verhuur ontstaan er niet alleen de lusten, maar ook de lasten van dit traject. Uw verhuurmakelaar draagt zorg voor alle formaliteiten en belangrijke voorwaarden die moeten worden gewaarborgd. We controleren onder andere de regelgeving rondom de hypotheekhouder en zorgen ervoor dat u voldoet aan de wettelijke verplichtingen van de verhuurder.  

Maak een afspraak

Beheer van uw vastgoed in vertrouwde handen 

Als vastgoedbeheerder nemen wij alle zorg voor onroerend goed uit handen van de eigenaar. Wanneer u bijvoorbeeld voor langere tijd in het buitenland verblijft, niet in de nabijheid van het te verhuren object woont, of graag alle beheerwerkzaamheden onderbrengt bij een professionele partij. In al deze gevallen kunnen wij u full-service beheer bieden. Het verhuurde pand wordt regelmatig bezocht en wij behartigen voor u de opvolging en afhandeling van klachten en verzoeken. Bij nagenoeg alle beheerovereenkomsten wordt gebruik gemaakt van een lijst van service partijen die het huis kennen. Zo is er altijd een vertrouwde professional beschikbaar wanneer deze moet worden ingeschakeld. Graag informeren wij u over de mogelijkheden van beheer en onze zeer gunstige condities.

Op zoek naar geschikte accommodatie

Zoekt u voor minimaal één jaar vervangende huisvesting, bijvoorbeeld bij een grote verbouwing, een overbrugging naar een nieuw aangeschafte woning of tijdelijk verblijf in de regio Kennemerland, Waterland of West Friesland, dan zijn wij u graag van dienst. Wij speuren de markt voor u af en bemiddelen graag bij de totstandkoming van afspraken. Neem gerust contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Wat zeggen onze klanten?

Huib Haije is een zeer ervaren en kundig makelaar. Hij kent de markt goed en is bereid om net dat stapje harder te lopen. Samen met Lieke is dit kantoor 24/7 bereikbaar. De makelaardij zit hen in het bloed en hun hart. Eerlijke zakenman.

Carola en Martijn Mathot, (Watervliet 2 Hoofddorp)

Kreeg altijd snel een deskundig antwoord op mijn vragen. Vriendelijk en hulpvaardig. Kreeg de indruk dat de makelaar goed op de hoogte was wat er in de markt gebeurd.

Familie Tillmans, (Ruys de Perezlaan 50 Aerdenhout)

Klein team dat altijd overall 100% van op de hoogte is en altijd, ook in het weekend, bereikbaar is. Zeer directe en persoonlijke benadering. Zeer volhardend in follow-up bij potentiële kopers.

Peter van Hooff, (Duin en Beeklaan 9 Bloemendaal)

Heel deskundig bijgestaan bij de verkoop van mijn appartement. Alles verliep soepel en duidelijk ook met de bezichtigingen verliep alles perfect. Makelaar is zeker aan te raden maakt niet uit wat voor woning het is.

Een Funda gebruiker, (Ruslandlaan 77 Haarlem)

Huib is een makelaar van uitstervende soort: hij heeft ook nog verstand van bouwkundige aspecten. Vroeger neem ik aan was dat normaal maar naar wat ik zelf heb meegemaakt, is dat tegenwoordig niet meer nodig blijkbaar. Toch is het voor kopers wel erg handig direct bij de eerste bezichtiging meteen een idee van die bouwkundige staat te hebben. Ook in de contacten is Huib direct en snel. Hij is drie jaar voor ons bezig geweest, zels in heel Nederland en heeft nooit gezegd dat er een eind aan zijn geduld begon te komen...Topper dus.

Lex van den Heuvel en Hilly Stroes, (Herman Heijermanslaan 5 Heemstede)

Toen ik besloot mijn huis te verkopen was mijn keuze voor de makelaar snel gemaakt. Ik had eerder goede ervaringen met Christie’s, zowel wat betreft de kunstveiling als de real estate. Vanwege de locatie van het huis kwam ik bij Aerdenhout&Omstreken terecht, die ik toevallig kende als verkopende makelaar toen jaren geleden een huis kocht in Aerdenhout. Nu het huis verkocht en geleverd is kan ik U zeggen dat ik hen van harte aanbeveel. Huib heeft een ongelofelijke ervaring met dit soort panden en de clienten die daarin geinteresseerd zijn. Hij is een doorzetter in de juiste zin van het woord. Hield mij op het juiste pad. Lieke is de spreekwoordeljke communicator. Innemend, charmant, uitstekend georganiseerd. Zij hebben zich omgeven door een schare aan uitermate deskundige hulptroepen zoals fotografen, inmeters, en dergelijke. Laat je door hen leiden en het komt goed!

Jan Hoff, (Dorpsstraat 106 Obdam)

Overige diensten

Direct iemand spreken?

Lieke Kluwen
ARMT A&O | R365 | Christie's International Real Estate Lieke Kluwen

Meer informatie over de mogelijkheden voor verhuur en beheer of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms