Huur en beheer

Optimaal verhuur of beheer.
Laat uw last onze zorg zijn!

Wij bemiddelen al jarenlang bij de verhuur van appartementen, woningen, halfvrijstaande-, vrijstaande villa's en landgoederen voor particulieren en beleggers en nemen u als eigenaar de totale zorg uit handen. Omdat de woningmarkt altijd in beweging is, is de vraag naar professionele begeleiding bij verhuur en vastgoedbeheer sterk toegenomen.

Maak een afspraak Lees meer

Uw woning verhuren in regio Kennemerland

U bent bij ons aan het juiste adres. In een kennismakingsgesprek nemen wij de woning op en worden de condities vastgesteld. Uw verhuur wensen worden tevens doorgespeeld aan diverse bij ons bekende verhuurbemiddelaars en internationale bedrijven in de regio, zodat uw woning binnen afzienbare tijd tegen de beste condities verhuurd zal zijn. We toetsen en screenen potentiële huurders zodat uw pand verhuurd wordt aan een betrouwbare huurder. Bij de (tijdelijke) verhuur ontstaan er niet alleen de lusten, maar ook de lasten van dit traject. Uw verhuurmakelaar draagt zorg voor alle formaliteiten en belangrijke voorwaarden die moeten worden gewaarborgd. We controleren onder andere de regelgeving rondom de hypotheekhouder en zorgen ervoor dat u voldoet aan de wettelijke verplichtingen van de verhuurder.  

Maak een afspraak

Beheer van uw vastgoed in vertrouwde handen 

Als vastgoedbeheerder nemen wij alle zorg voor onroerend goed uit handen van de eigenaar. Wanneer u bijvoorbeeld voor langere tijd in het buitenland verblijft, niet in de nabijheid van het te verhuren object woont, of graag alle beheerwerkzaamheden onderbrengt bij een professionele partij. In al deze gevallen kunnen wij u full-service beheer bieden. Het verhuurde pand wordt regelmatig bezocht en wij behartigen voor u de opvolging en afhandeling van klachten en verzoeken. Bij nagenoeg alle beheerovereenkomsten wordt gebruik gemaakt van een lijst van service partijen die het huis kennen. Zo is er altijd een vertrouwde professional beschikbaar wanneer deze moet worden ingeschakeld. Graag informeren wij u over de mogelijkheden van beheer en onze zeer gunstige condities.

Op zoek naar geschikte accommodatie

Zoekt u voor minimaal één jaar vervangende huisvesting, bijvoorbeeld bij een grote verbouwing, een overbrugging naar een nieuw aangeschafte woning of tijdelijk verblijf in de regio Kennemerland, Waterland of West Friesland, dan zijn wij u graag van dienst. Wij speuren de markt voor u af en bemiddelen graag bij de totstandkoming van afspraken. Neem gerust contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Wat zeggen onze klanten?

Goed contact en samenwerking met makelaar en back-office. Terzake deskundig, alles wordt snel geregeld en afgewikkeld. Dus zeker in hogere segment aan te raden.

Jeroen & Joke Bons, (Purmerland 45 Purmerland)

Hun kennis van zaken, flexibiliteit, snelle service en klaar staan met aanbevelingen maakt de samenwerking met Lieke en Huib prettig en efficient.

Een Funda gebruiker, (Koeduinweg 9 Aerdenhout)

Huib Haije en Lieke Kluwen zijn zeer ervaren, altijd bereikbaar en reageren direct. Zij kennen de lokale markt van binnen en buiten. Beide zijn bovenal heel prettig om mee samen te werken. Een absolute aanrader om als makelaar mee in zee te gaan. Dank voor de support !

Dhr. Andrew Kruseman Aretz, (Saxenrodeweg 64 Bentveld)

We hebben heel prettig contact gehad met de makelaar bij de verkoop van het huis. Goed advies. Duidelijk en krachtig. Fijne samenwerking en communicatie. Snel schakelen waar nodig. Huib en Lieke zijn ervaren en hebben veel kennis van zaken.

Een Funda gebruiker, (Zandvoorterweg 31 Aerdenhout)

Aerdenhout & Omstreken Makelaars is een van de weinig overgebleven makelaars waar de client nog centraal staat. Te veel makelaars werken heden ten dage voornamelijk in hun eigen belang en tonen weinig interesse in een lagere prijs, want dat verlaagt hun courtage. A & O is anders. Hier heerst nog een ouderwetse mentaliteit waar ethiek, reactievermogen en klantenservice centraal staan en keihard in het belang van de client wordt gewerkt.

Een Funda gebruiker, (Van Eeghenstraat 230 Amsterdam

Huib A.F. Haije succesfully has sold Estate Klein Bentveld in Aerdenhout, listed for € 15,750,000 and therefor the highest residential transaction of 2021 in the Netherlands. He has achieved this remarkable sale through a combination of his longtime experience, excellent marketing and strong determination to close the deal.

Christie's International Real Estate, (Bentveldsweg 140, 142 en 144 Aerdenhout

Overige diensten

Direct iemand spreken?

Lieke Kluwen
ARMT A&O | R365 | Christie's International Real Estate Lieke Kluwen

Meer informatie over de mogelijkheden voor verhuur en beheer of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms