Huur en beheer

Optimaal verhuur of beheer.
Laat uw last onze zorg zijn!

Wij bemiddelen al jarenlang bij de verhuur van appartementen, woningen, halfvrijstaande-, vrijstaande villa's en landgoederen voor particulieren en beleggers en nemen u als eigenaar de totale zorg uit handen. Omdat de woningmarkt altijd in beweging is, is de vraag naar professionele begeleiding bij verhuur en vastgoedbeheer sterk toegenomen.

Maak een afspraak Lees meer

Uw woning verhuren in regio Kennemerland

U bent bij ons aan het juiste adres. In een kennismakingsgesprek nemen wij de woning op en worden de condities vastgesteld. Uw verhuur wensen worden tevens doorgespeeld aan diverse bij ons bekende verhuurbemiddelaars en internationale bedrijven in de regio, zodat uw woning binnen afzienbare tijd tegen de beste condities verhuurd zal zijn. We toetsen en screenen potentiële huurders zodat uw pand verhuurd wordt aan een betrouwbare huurder. Bij de (tijdelijke) verhuur ontstaan er niet alleen de lusten, maar ook de lasten van dit traject. Uw verhuurmakelaar draagt zorg voor alle formaliteiten en belangrijke voorwaarden die moeten worden gewaarborgd. We controleren onder andere de regelgeving rondom de hypotheekhouder en zorgen ervoor dat u voldoet aan de wettelijke verplichtingen van de verhuurder.  

Maak een afspraak

Beheer van uw vastgoed in vertrouwde handen 

Als vastgoedbeheerder nemen wij alle zorg voor onroerend goed uit handen van de eigenaar. Wanneer u bijvoorbeeld voor langere tijd in het buitenland verblijft, niet in de nabijheid van het te verhuren object woont, of graag alle beheerwerkzaamheden onderbrengt bij een professionele partij. In al deze gevallen kunnen wij u full-service beheer bieden. Het verhuurde pand wordt regelmatig bezocht en wij behartigen voor u de opvolging en afhandeling van klachten en verzoeken. Bij nagenoeg alle beheerovereenkomsten wordt gebruik gemaakt van een lijst van service partijen die het huis kennen. Zo is er altijd een vertrouwde professional beschikbaar wanneer deze moet worden ingeschakeld. Graag informeren wij u over de mogelijkheden van beheer en onze zeer gunstige condities.

Op zoek naar geschikte accommodatie

Zoekt u voor minimaal één jaar vervangende huisvesting, bijvoorbeeld bij een grote verbouwing, een overbrugging naar een nieuw aangeschafte woning of tijdelijk verblijf in de regio Kennemerland, Waterland of West Friesland, dan zijn wij u graag van dienst. Wij speuren de markt voor u af en bemiddelen graag bij de totstandkoming van afspraken. Neem gerust contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Wat zeggen onze klanten?

Uiterst prettig contact. De geadviseerde vraagprijs leek mij erg hoog, maar bleek reeel. Blij met deze makelaar.

Dory Worseling-Daane, (Verkoper Constantijn Huygenstraat 12 Zandvoort)

Huib, Lieke & Marlies hebben ons fantastisch begeleid bij de verkoop van ons moeders huis. Er is in Aerdenhout en omstreken geen makelaarskantoor te vinden met een grotere marktkennis en liefde voor het makelaarsvak.

Maarten Reijgersberg, (Verkoper Sparrenlaan 2 te Aerdenhout)

Aerdenhout & Omstreken heeft gedurende ruim 19 jaar onze woning tijdens ons verblijf in Breda en later in Zwitserland verhuurd en beheerd. In deze periode hebben zij 6 keer goede en betrouwbare huurders aangebracht en is er in deze 19 jaar slechts 3 maanden leegstand geweest! Door dit gedegen beheer, waarbij de lijnen kort waren en er snel werd gereageerd als er al eens iets was, hadden wij geen zorgen over- en omkijken naar het pand, dus optimale lusten en geen lasten. Daarom kunnen wij Aerdenhout & Omstreken en hun team van harte aanbevelen uw job aan hen te gunnen!

Een Funda gebruiker, (Huur & Beheer Dr. Dirk Bakkerlaan 51 te Bloemendaal)

Working with Huib was a pleasure. He took the time to explain the pros and cons of each property that we visited. He walked us through important building technical aspects that only an expert would notice, avoiding in that way potential bad decisions. He wasn’t in a hurry to make a quick sale. And only when we found the perfect home, he gave us his personal green light. Scheduling viewings and keeping track of the communication was very effective with Lieke. Between Huib and Lieke, they make the perfect team for home buyers. Absolutely recommended.

Mariana and Fabian, (Kopers De Hagen 40 te Noordwijk)

Huib Haije en Lieke Kluwen van Aerdenhout & Omstreken Makelaars hebben ons fantastisch geholpen. Ze zijn zeer deskundig en verstaan het vak erg goed. Daar waar je vandaag aan je lot wordt overgelaten als je op zoek gaat naar een woning is dat bij Huib Haije van Aerdenhout & Omstreken Makelaars zeker niet het geval. Allereerst is hij altijd bereikbaar. Hij gaat elke bezichtiging met je mee en voorziet je van de juiste informatie. Alle communicatie met de (andere partij) verkoopmakelaar loopt via Huib. Zijn kennis over woningen en deze markt is enorm. Hij draagt de juiste bouwkundige keurder aan en hij helpt je met het vinden van de juiste aannemers. Wij hebben deze woning gekocht o.v.v. financiering en ook daarin wist hij de juiste kanalen aan te boren. Ik zou iedereen Aerdenhout & Omstreken Makelaars (Huib Haije) willen adviseren. Ze zijn echt geweldig!

Een Funda gebruiker, (Koper Uiterweg 174 Aalsmeer)

Eelko en Nicolette, het voelde als het begeleiden van familie bij het nemen van een beslissing, die we gezamenlijk even aangepakt hebben. Ieder met z'n eigen ervaring, inzicht en kunde. Dank voor het vertrouwen, heel veel sterkte bij de komende verbouwing. Houden de vingers aan de pols, Hugs Lieke & Huib.

Eelco de Groot, (Koper Frans Netscherstraat 12 te Haarlem)

Overige diensten

Direct iemand spreken?

Lieke Kluwen
ARMT A&O | R365 | Christie's International Real Estate Lieke Kluwen

Meer informatie over de mogelijkheden voor verhuur en beheer of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms