Huur en beheer

Optimaal verhuur of beheer.
Laat uw last onze zorg zijn!

Wij bemiddelen al jarenlang bij de verhuur van appartementen, woningen, halfvrijstaande-, vrijstaande villa's en landgoederen voor particulieren en beleggers en nemen u als eigenaar de totale zorg uit handen. Omdat de woningmarkt altijd in beweging is, is de vraag naar professionele begeleiding bij verhuur en vastgoedbeheer sterk toegenomen.

Maak een afspraak Lees meer

Uw woning verhuren in regio Kennemerland

U bent bij ons aan het juiste adres. In een kennismakingsgesprek nemen wij de woning op en worden de condities vastgesteld. Uw verhuur wensen worden tevens doorgespeeld aan diverse bij ons bekende verhuurbemiddelaars en internationale bedrijven in de regio, zodat uw woning binnen afzienbare tijd tegen de beste condities verhuurd zal zijn. We toetsen en screenen potentiële huurders zodat uw pand verhuurd wordt aan een betrouwbare huurder. Bij de (tijdelijke) verhuur ontstaan er niet alleen de lusten, maar ook de lasten van dit traject. Uw verhuurmakelaar draagt zorg voor alle formaliteiten en belangrijke voorwaarden die moeten worden gewaarborgd. We controleren onder andere de regelgeving rondom de hypotheekhouder en zorgen ervoor dat u voldoet aan de wettelijke verplichtingen van de verhuurder.  

Maak een afspraak

Beheer van uw vastgoed in vertrouwde handen 

Als vastgoedbeheerder nemen wij alle zorg voor onroerend goed uit handen van de eigenaar. Wanneer u bijvoorbeeld voor langere tijd in het buitenland verblijft, niet in de nabijheid van het te verhuren object woont, of graag alle beheerwerkzaamheden onderbrengt bij een professionele partij. In al deze gevallen kunnen wij u full-service beheer bieden. Het verhuurde pand wordt regelmatig bezocht en wij behartigen voor u de opvolging en afhandeling van klachten en verzoeken. Bij nagenoeg alle beheerovereenkomsten wordt gebruik gemaakt van een lijst van service partijen die het huis kennen. Zo is er altijd een vertrouwde professional beschikbaar wanneer deze moet worden ingeschakeld. Graag informeren wij u over de mogelijkheden van beheer en onze zeer gunstige condities.

Op zoek naar geschikte accommodatie

Zoekt u voor minimaal één jaar vervangende huisvesting, bijvoorbeeld bij een grote verbouwing, een overbrugging naar een nieuw aangeschafte woning of tijdelijk verblijf in de regio Kennemerland, Waterland of West Friesland, dan zijn wij u graag van dienst. Wij speuren de markt voor u af en bemiddelen graag bij de totstandkoming van afspraken. Neem gerust contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Wat zeggen onze klanten?

Perfect makelaar, luisteren goed naar je wensen en denken mee. Zou de makelaar aanbevelen en ook meenemen naar de volgende verkoop

Een Funda gebruiker, (Zomervaart 110 Haarlem)

Vakkundig, realistisch en betrokken. Erg fijne samenwerking die we waarderen. De jarenlange ervaring laat zich gelden - dankjewel!

Jens & Jeroen, (Zocherlaan 68 Bloemendaal

Huib Haije is een zeer ervaren en kundig makelaar. Hij kent de markt goed en is bereid om net dat stapje harder te lopen. Samen met Lieke is dit kantoor 24/7 bereikbaar. De makelaardij zit hen in het bloed en hun hart. Eerlijke zakenman.

Carola en Martijn Mathot, (Watervliet 2 Hoofddorp)

Kreeg altijd snel een deskundig antwoord op mijn vragen. Vriendelijk en hulpvaardig. Kreeg de indruk dat de makelaar goed op de hoogte was wat er in de markt gebeurd.

Familie Tillmans, (Ruys de Perezlaan 50 Aerdenhout)

Klein team dat altijd overall 100% van op de hoogte is en altijd, ook in het weekend, bereikbaar is. Zeer directe en persoonlijke benadering. Zeer volhardend in follow-up bij potentiƫle kopers.

Peter van Hooff, (Duin en Beeklaan 9 Bloemendaal)

Heel deskundig bijgestaan bij de verkoop van mijn appartement. Alles verliep soepel en duidelijk ook met de bezichtigingen verliep alles perfect. Makelaar is zeker aan te raden maakt niet uit wat voor woning het is.

Een Funda gebruiker, (Ruslandlaan 77 Haarlem)

Overige diensten

Direct iemand spreken?

Lieke Kluwen
ARMT A&O | R365 | Christie's International Real Estate Lieke Kluwen

Meer informatie over de mogelijkheden voor verhuur en beheer of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms