Zakelijk vastgoed verkopen in Bloemendaal

Verkoop uw bedrijfsruimte in Bloemendaal

Bloemendaal is een prachtige gemeente, gelegen in de provincie Noord-Holland. Geweldige natuurlijke omgevingen en een rijke geschiedenis is waar Bloemendaal om bekend staat. Bloemendaal trekt veel toeristen aan door het prachtige landschap en de leuke dorpjes. Ook voor het ondernemerschap is Bloemendaal erg aantrekkelijk. Denk eens aan de horeca, kantoorruimten, winkeltjes en bedrijfspanden die u er allemaal kunt vinden. Bloemendaal is een gewilde plek voor bedrijven en biedt ondernemers een unieke kans om te werken in een gebied van rustige natuur in combinatie met de bruisende steden als Amsterdam en Haarlem.

Begrijp de vastgoedmarkt

Voordat u de stap maakt om uw bedrijfspand in Bloemendaal te verkopen, is het van belang dat u op de hoogte bent van wat er precies speelt op de huidige vastgoedmarkt. Het inschakelen van een professionele en ervaren verkoopmakelaar is hierin wellicht een belangrijke stap. Makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken heeft jarenlange ervaring en helpt u door het aanbieden van resultaatgerichte verkoopbegeleiding. Een ervaren makelaarskantoor is op de hoogte van de actuele vastgoedprijzen, kent de regio en weet precies welke trends er op dit moment spelen. Ook kan een deskundige verkoopmakelaar u helpen bij het bepalen van een realistische verkoopprijs en met het vinden van de juiste koper.

Maak een afspraak

Wij helpen graag volledig,
resultaatgericht en eerlijk!

Presentatie en marketing

Om de juiste doelgroep voor uw zakelijk vastgoed te vinden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de presentatie van het vastgoed optimaal is. Het benoemen van de voordelen en unieke kenmerken van het pand werkt hierbij enorm in uw voordeel. Laat professionele beelden maken van uw vastgoed, zodat potentiële kopers een goed beeld krijgen van het pand. Hierbij is het essentieel om de ruimtes netjes en verzorgd te fotograferen. De professionele beelden kunnen daarna worden ingezet op verschillende marketingkanalen, om zo de juiste doelgroep te bereiken. Bent u van plan om uw zakelijk vastgoed in Bloemendaal te verkopen? En heeft u hierbij begeleiding nodig? Makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken helpt u graag. Wij staan klaar voor al uw vragen over het verkopen van vastgoed.

Maak een afspraak

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Be√ędigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms