ZO HELPT MAKELAARSKANTOOR AERDENHOUT & OMSTREKEN U

bij het verkopen van uw bedrijfsruimte in Zandvoort

Het verkopen van uw bedrijfsruimte in Zandvoort kan leiden tot unieke mogelijkheden voor ondernemers. Een bedrijfspand in Zandvoort betekent profiteren van een bloeiende zakelijke omgeving en de aantrekkingskracht van de populaire kustplaats. Zandvoort is een buitengewoon geschikte plaats om te ondernemen. Aan de ene kant kunt u genieten van de zee en de rustgevende natuur, terwijl u in no time midden in het bruisende stadscentrum van Haarlem bent.

Advies op maat

Het verkopen van uw bedrijfspand begint bij het vaststellen van uw wensen. Op deze manier weten wij wat u voor ogen heeft en waar wij op moeten letten tijdens onze professionele verkoopbegeleiding. Door advies op maat te geven, zal het verkoopproces soepel en succesvol verlopen. Een deskundige verkoopmakelaar kan u goed helpen bij het bepalen van de vraagprijs. Onze verkoopmakelaars zijn altijd goed op de hoogte van de huidige vastgoedmarkt, waardoor ze waardevol inzicht in de markt en trends hebben.

Maak een afspraak

Wij helpen graag volledig,
resultaatgericht en eerlijk!

Strategische aanpak

Voordat uw vastgoed op de markt gebracht wordt, bepalen we samen welke verkoopstrategie we inzetten. Dit is altijd een strategie die bij het vastgoed én bij u past. Zo bepalen we welke middelen er ingezet kunnen worden, om de verkoop van uw bedrijfsruimte te stimuleren. Bovendien begeleiden we u bij het optimaliseren van de presentatie van het vastgoed, om zo de juiste doelgroep te treffen. Op deze manier maximaliseren we de aantrekkelijkheid van het pand, om zo meer verkoopsucces te kunnen behalen.

Tijdens het verkoopproces brengen wij u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop van uw bedrijfsruimte. Wij begeleiden u tot en met de overdracht bij de notaris en mocht het nodig zijn, dan staan wij ook na de overdracht nog voor u klaar. Op die manier leveren wij een complete service en gaan wij resultaatgericht te werk.

Maak een afspraak

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Be√ędigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms