Bedrijfspand verkopen op Zandvoort

Dit moet u weten over het verkopen van uw bedrijfspand in Zandvoort

Het bruisende Zandvoort met zijn prachtige zandstranden biedt een aantrekkelijke locatie voor zakelijke kansen en investeringen. Het verkopen van uw winkel, kantoor, horecagelegenheid of bedrijfspand in de badplaats kan zeer rendabel zijn. Het verkopen van vastgoed is en blijft een grote stap voor iedereen. Zo ook voor ondernemers die hun bedrijfspand op de markt willen brengen. In dit artikel leggen wij u uit waar u onder andere op moet letten bij de verkoop van uw bedrijfspand in Zandvoort.

Voorbereidingen voor het verkopen van een bedrijfspand

Voordat u uw vastgoed op de markt brengt, zijn er enkele voorbereidingen nodig. Een goede voorbereiding vergroot de kans op een probleemloze en succesvolle verkoop. Daarbij raden wij u aan om professioneel advies te vragen bij een erkend makelaarskantoor. Onze experts kennen de markt als geen ander en kunnen u op een professionele manier begeleiden tijdens het verkoopproces.

Wanneer de waarde van het bedrijfspand geschat is en het vastgoed klaar is voor de verkoop, kunnen er professionele beelden van gemaakt worden. Hiervoor is het noodzakelijk dat het pand goed schoon en opgeruimd is. Wij raden u aan om de ruimtes netjes en geordend te maken, om zo een positieve indruk op potentiële kopers achter te laten. De professionele foto’s worden ingezet om te adverteren.

Maak een afspraak

Wij helpen graag volledig,
resultaatgericht en eerlijk!

Onderhoud en reparaties

Allereerst is het raadzaam om onderhoud en reparaties te verrichten aan uw vastgoed voordat het de verkoop in gaat. Een taxateur maakt een realistische schatting van de waarde van uw vastgoed. Op basis daarvan weet u precies wat de plus- en minpunten van uw bedrijfspand zijn. Op die manier kunt u ervoor kiezen om bepaalde onderdelen te repareren. De waarde van het vastgoed zal daardoor stijgen, waardoor er een hogere verkoopprijs gerealiseerd kan worden.

Potentiële kopers zijn geïnteresseerd in uw vastgoed en alles daaromheen. Zorg er daarom voor dat alle juridische en financiële documentatie omtrent het bedrijfspand wordt verzameld, om zo een compleet beeld van het vastgoed te creëren. Denk hierbij aan eigendomsbewijzen, belastinginformatie, huurcontracten en vergunningen.

Maak een afspraak

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms