Duinwachter, Zandvoort

Duinwachter

Prijs nog niet bekend

Direct inschrijven

house
Aantal woningen

102

house
Woonoppervlakte

n.v.t

house
Kamers

n.v.t

house
Perceeloppervlakte
n.v.t

Omschrijving

Uniek en fantastisch gelegen woonproject De Duinwachter

69 fantastische koopappartementen en penthouses in verschillende prijsklassen

DE DUINWACHTER
Woont u straks in één van de mooiste gebouwen van Nederland? Kosten noch moeite zijn gespaard om op een fantastische plek aan de Zandvoortse kust iets heel bijzonders neer te zetten. De ligging is uniek: het strand aan uw voeten en ook nog eens op steenworp afstand van het F1-circuit, het gezellige centrum van Zandvoort en het prachtige duingebied. Daarnaast zijn steden als Haarlem en Amsterdam in korte tijd bereikbaar.

De architectuur en het materiaalgebruik van de gebouwen is voor Nederlandse begrippen uitzonderlijk hoogwaardig te noemen. De moderne witte gevels, met z’n vele rondingen worden voorzien van zwarte aluminium kozijnen met enorme glaspartijen, om optimaal van het fantastische uitzicht te genieten. Gecombineerd met delen van prachtig warm hout ontstaat een zeer fraai en levendig beeld. Het geheel rijst op uit een beplant duin, wat volledig langs het gebouw wordt aangelegd. Ook de zone tussen de twee gebouwen wordt een prachtige groene oase.

Er komen 69 luxe koopappartementen en penthouses in verschillende prijssegmenten en variëren in grootte van ca. 84 tot 284 m² woonoppervlakte. Verstopt onder het duin komt een meerlaagse parkeergarage met ruim voldoende parkeergelegenheid voor uw eigen auto’s en die van uw bezoek.

TOPLOCATIE
De ligging is uniek, het strand aan uw voeten en pal aan het duinpark, vandaar ook de toepasselijke naam ‘de Duinwachter’. De uitzichten die deze fantastische ligging met zich meebrengt zijn wonderschoon. ’s Avonds op uw terras met volledige privacy, de zon in zee zien zakken, is maar voor weinig mensen weggelegd.

HET ONTWERP
De opdracht van de projectontwikkelaar aan de architect was om een uniek, hoogwaardig en modern gebouw te ontwerpen. Een gebouw met een mondaine uitstraling dat niet zou misstaan op Miami Beach of in Monaco.

Met andere woorden geen dertien in een dozijn flat, maar juist een grote aanwinst voor Zandvoort, zowel qua woningaanbod als qua uitstraling met als doel een kwaliteitsimpuls voor de omgeving. Die opdracht was wel besteed aan Hooyschuur architecten in samenspraak met de stedenbouwkundige en landschapsarchitecten Atelier Loos van Vliet. Het team is in goede samenwerking samen met de gemeente Zandvoort tot een fantastisch plan gekomen.

De architectuurstijl is erg bijzonder. De basis daarvoor wordt gelegd in de vele rondingen die het gebouw vormen. Een haakse hoek komt u hier niet tegen. Deze ‘curves’ sluiten mooi aan bij het glooiende duinlandschap eromheen. In de witte gevels worden zwarte aluminium kozijnen toegepast, met grote glaspartijen, van vloer tot plafond. Door moderne materialen te combineren met delen van prachtig warm hout ontstaat een zeer fraai en levendig beeld. De royale terrassen en balkons ‘volgen’ de rondingen en variëren in diepte. De hoofdentree is er één die past bij een gebouw met allure. Een bijzonder ruime en dubbelhoge ontvangstruimte waarvan het interieur is mee-ontworpen door de architect, geeft u bij binnenkomst het gevoel van uitzonderlijke luxe!

Een gebouw ontwerpen is één ding, maar dat goed laten landen in z’n omgeving is minstens zo belangrijk. Loos en van Vliet landschapsarchitecten heeft die taak met verve opgepakt. De huidige volledig verharde en bebouwde locatie met autobedrijf en tankstation maakt dat er een groot ‘gat’ aanwezig is in de verder fraaie groenzone langs het duinpark. Dit mooie duinfront op de projectlocatie herstellen was een wens. En dat is gelukt: De gebouwen rijzen op uit een beplant duin, wat (met uitzondering van de entreezone) volledig langs het gebouw wordt aangelegd.

Ook de zone tussen de twee gebouwen wordt een prachtige groene oase met beplanting, duin en bomen, dat veel plek biedt aan vogels en andere diertjes. De royale terrassen van de begane grond woningen zijn fraai mee-ontworpen met rondingen in het duin.

DE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES
Het bijzondere hoofdgebouw bevat 69 woningen, verdeeld over 12 woonlagen. Door de vele rondingen en ‘curves’ zijn er veel verschillende types aanwezig met elk z’n eigen kwaliteiten. Eén ding is zeker, een standaard appartement komt u hier niet tegen!

De woningen zijn verdeeld in 3 prijssegmenten: midden (appartementen)-, luxe (appartementen) topsegment (penthouses). De begane grond t/m de 5e verdieping biedt plaats aan de woningen in het middensegment en het luxe segment.

- Het middensegment betreft 38 woningen variërend in grootte van ca. 53 tot 80 m².

- Het luxe segment betreft 20 woningen. De afmetingen van de luxe woningen zitten tussen de ca. 80 en 120 m².

- Het hoogste, slanke deel van de toren bevat de 11 woningen in het topsegment. Dit zijn de semi-penthouses (10 stuks) en de top-penthouse, welke gelegen zijn op de 6e t/m 11e verdieping. De semi-penthouses zijn maar liefst ca. 177 tot 191 m² met terrassen van ca. 54 tot 76 m². Ze zijn rondom vrij gelegen, want delen samen een hele verdieping en zijn slechts met een klein stukje muur aan elkaar verbonden.

- Het top penthouse meet ca. 284 m², met een dakterras van ca. 180 m² en beslaat de hele bovenste verdieping. De woningen in het topsegment beschikken stuk voor stuk over magistraal uitzicht op zee en het duingebied en hebben rondom enorme glaspartijen en buitenruimtes!

Alle woningtypes hebben gemeen dat de woonkamers lekker ruim zijn en voorzien van grote glaspartijen van vloer tot plafond, die voor heerlijk veel licht zorgen en veelal een prachtig uitzicht op de kustomgeving bieden. In de keuken past met gemak een royale opstelling, vaak met kookeiland. Het gebouw en de woningen zijn hoogwaardig afgewerkt, o.a. voorzien van een videofooninstallatie, vloerverwarming in de gehele woning en fraai sanitair van het gerenommeerde merk Grohe.

De aanschaf van de keuken zit niet in de v.o.n.-prijs van uw woning. Het staat u dan ook vrij om uw keuken elders samen te stellen. Installaties voor een luxe keukenopstelling, waaronder een voorziening voor een kookeiland, indien qua ruimte mogelijk, zitten wel al in de prijs.

PARKEERGARAGE, BERGRUIMTE EN FIETSENSTALLING
In de parkeergarage onder het complex is veel parkeergelegenheid voor u en uw bezoek aanwezig. Naast een ruime hoeveelheid bezoekersplekken is er voor de woningen in het middensegment één privéparkeerplaats per woning gereserveerd en voor het luxe- en topsegment twee stuks.

Aan bergruimte ook geen gebrek: geen berging ver in de kelder weggestopt, maar handig ín de woning, zodat u uw spullen binnen handbereik hebt. Een plek voor uw fietsen is er uiteraard ook. Goed bereikbaar, zonder hellingbaan of fietsgoot, dichtbij de entree en de liften, krijgt elke woning de beschikking over meerdere fietsplekken. Zelfs voor uw bakfiets is ruimte gecreëerd.

DUURZAAMHEID
De woningen en de gebouwen zijn uitermate duurzaam. Ze voldoen aan de eisen van BENG (bijna energie neutraal gebouw), zijn uiteraard gasloos, voorzien van hoogwaardige isolatie, verwarmingssysteem met warmtepomp en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Ook de ruimte om de gebouwen is duurzaam: naast de nieuwe aanplant van struiken en bomen, wat CO2 absorbeert, is tegenwoordig uitdroging van de bodem een heel belangrijk thema. Waar nu nog bijna al het regenwater op de locatie in het riool verdwijnt, gaat in de nieuwe situatie geen druppel verloren: al het water, ook dat wat op de daken valt, zal middels infiltratievoorzieningen in de bodem terechtkomen!

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend artist impressions en maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook indien koper of verkoper zich als professionele partij kwalificeert. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Zoals aangegeven zijn de appartementen en penthouses in de Duinwachter verdeeld in 3 prijssegmenten:

1. Midden segment van € 299.663 tot € 435.111 v.o.n.
2. Luxe segment van € 564.000 tot € 840.000 v.o.n.
3. Top segment van € 1.326.000 tot € 3.000.000 v.o.n.

Let op:

- De appartementen in categorie 1 'Midden segment' worden verkocht door Greeven Makelaardij.

- De appartementen en penthouses in categorie 2 'Luxe segment' en 3 'Top segment' worden verkocht door Christie's International Real Estate|R365 .

Foto's

Duinwachter, Zandvoort foto-0 Duinwachter, Zandvoort foto-0 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-1 Duinwachter, Zandvoort foto-1 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-2 Duinwachter, Zandvoort foto-2 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-3 Duinwachter, Zandvoort foto-3 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-4 Duinwachter, Zandvoort foto-4 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-5 Duinwachter, Zandvoort foto-5 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-6 Duinwachter, Zandvoort foto-6 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-7 Duinwachter, Zandvoort foto-7 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-8 Duinwachter, Zandvoort foto-8 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-9 Duinwachter, Zandvoort foto-9 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-10 Duinwachter, Zandvoort foto-10 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-11 Duinwachter, Zandvoort foto-11 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-12 Duinwachter, Zandvoort foto-12 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-13 Duinwachter, Zandvoort foto-13 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-14 Duinwachter, Zandvoort foto-14 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-15 Duinwachter, Zandvoort foto-15 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-16 Duinwachter, Zandvoort foto-16 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-17 Duinwachter, Zandvoort foto-17 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-18 Duinwachter, Zandvoort foto-18 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-19 Duinwachter, Zandvoort foto-19 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-20 Duinwachter, Zandvoort foto-20 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-21 Duinwachter, Zandvoort foto-21 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-22 Duinwachter, Zandvoort foto-22 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-23 Duinwachter, Zandvoort foto-23 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-24 Duinwachter, Zandvoort foto-24 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-25 Duinwachter, Zandvoort foto-25 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-26 Duinwachter, Zandvoort foto-26 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-27 Duinwachter, Zandvoort foto-27 blur
Duinwachter, Zandvoort foto-28 Duinwachter, Zandvoort foto-28 blur

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "2041 KP", "city": "Zandvoort", "lat": 52.3845145, "lng": 4.5342072, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms