makelaardij in haarlem

Dé makelaardij in Haarlem

EEN BEGRIP IN Haarlem

Makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken is al sinds 1956 een begrip in de regio Kennemerland. Met onze jarenlange ervaring in het midden- en hoogste segment op de vastgoedmarkt kennen onze NVM-gecertificeerde makelaars de markt van Haarlem tot in de finesses. Met onze totaalservice en professionele begeleiding met een persoonlijk tintje gaan wij voor u voor het beste resultaat. Wij bieden uitgebreide dienstverlening toegesneden op datgene wat u belangrijk vindt.
ONS AANBOD

haarlem makelaardij

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor de verkoop en aankoop van uw huis, voor commerciële en residentiële taxaties conform de NWWI-kwaliteitseisen, en voor de begeleiding bij verhuur en beheer van het vastgoed in het middel- en hoogste segment van de markt in Haarlem. We zien het als een uitdaging om service van hoge kwaliteit te leveren. Met de beste regiokennis, een ruim netwerk en de allerbeste begeleiding zorgen wij ervoor dat we voor het beste resultaat gaan die u kunt verwachten. 

Naast onze eigen makelaarsdiensten en expertise bieden wij een uitgebreid netwerk aan van notarissen, banken en hypotheekadviseurs, architecten, bouwkundige, projectontwikkelaars, expat organizations en relocators om u van de kennis te voorzien die u nodig heeft.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en resultaatgerichte makelaardij in Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over of wilt u graag een afspraak maken voor een van onze makelaarsdiensten? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

Maak een afspraak

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms