Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Uw makelaar in Zandvoort

FOUND YOUR DREAM HOUSE OR THINKING OF SELLING YOUR CURRENT HOME?

Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken heeft jarenlange ervaring in de verkoop en aankoop van woningen en appartementen in het midden- en hogere marktsegment van de vastgoedmarkt in de regio Noord- Midden én Zuid-Kennemerland, w.o. Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Haarlem, Zandvoort, Overveen, Bloemendaal, Santpoort Zuid en Noord, Driehuis en Velsen-Zuid. Wij kennen de markt tot in de finesses en kunnen daardoor de verkoopbegeleiding of aankoopbegeleiding van uw huis, doel- en resultaatgericht aanpakken. Ook voor taxaties, huur en beheer en bedrijfsmatig vastgoed kunt u bij ons terecht.

Waarom Zandvoort?

Waarom Zandvoort?

Zandvoort is een Gemeente en badplaats in Noord-Holland. Zandvoort is erg bekend onder toeristen, vooral door de Formule 1-racecircuit en het strand. Er is een zandstrand langs de hele kust bij Zandvoort. Aan het strand zijn er uiteraard veel strandtenten en bezienswaardigheden. Heerlijk wandelen aan de kust of in de Amsterdamse Waterleidingduinen is wat Zandvoort onderscheid. Kenmerkend aan Zandvoort is de oude dorpskern, voorzien van zowel grote en bekende winkels tot lokale winkels. Ook is er, elke woensdag, een weekmarkt op de Grote Krocht/Raadhuisplein.

Zandvoort is gelegen nabij Bloemendaal aan Zee en niet al te ver van de stad Haarlem. Het station Zandvoort aan Zee is het eindpunt van de spoorlijn van Amsterdam via Haarlem.

Bekijk ons koopaanbod en neem gerust contact met ons op.
 

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Be√ędigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms