Uw makelaar in Haarlem

Uw makelaar in Haarlem

UW DROOMHUIS AANKOPEN OF HUIDIGE WONING VERKOPEN in omgeving Haarlem?

Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken heeft jarenlange ervaring in de verkoop en aankoop van woningen en appartementen in het midden- en hogere marktsegment van de vastgoedmarkt in de regio Noord- Midden én Zuid-Kennemerland, w.o. Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Haarlem, Zandvoort, Overveen, Bloemendaal, Santpoort Zuid en Noord, Driehuis en Velsen-Zuid. Wij kennen de markt tot in de finesses en kunnen daardoor de verkoopbegeleiding of aankoopbegeleiding van uw huis, doel- en resultaatgericht aanpakken. Ook voor taxaties, huur en beheer en bedrijfsmatig vastgoed kunt u bij ons terecht.

Waarom haarlem?

Waarom Haarlem?

Haarlem staat bekend als en van de sfeervolste steden in Nederland. Haarlem ligt in het hart van de regio Zuid-Kennemerland in Noord-Holland. Ook is Haarlem, op Amsterdam na, de grootste stad van Nederland. De oude kern van de stad van Haarlem is een beschermd stadsgezicht, kenmerkend door de historische bouwkundige structuur.

In Haarlem zijn er veel parken en recreatiegebieden. Een van de bekendste bossen in Haarlem is de Haarlemmerhout, een stadsbos aan de rand van Haarlem. In het centrum van Haarlem zijn er diverse eetgelegenheden en winkels. Van grote en bekende winkelketens tot lokale winkels, in Haarlem is er voor ieder wat wils. Ook worden er jaarlijks veel evenementen georganiseerd zoals het bloemencorso, Bevrijdingspop en meerdere kermissen.

Bekijk ons koopaanbod en neem gerust contact met ons op.

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms