Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Uw makelaar in Bloemendaal

UW DROOMHUIS AANKOPEN OF HUIDIGE WONING VERKOPEN?

Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken heeft jarenlange ervaring in de verkoop en aankoop van woningen en appartementen in het midden- en hogere marktsegment van de vastgoedmarkt in de regio Noord- Midden én Zuid-Kennemerland, w.o. Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Haarlem, Zandvoort, Overveen, Bloemendaal, Santpoort Zuid en Noord, Driehuis en Velsen-Zuid. Wij kennen de markt tot in de finesses en kunnen daardoor de verkoopbegeleiding of aankoopbegeleiding van uw huis, doel- en resultaatgericht aanpakken. Ook voor taxaties, huur en beheer en bedrijfsmatig vastgoed kunt u bij ons terecht.

WAAROM BLOEMENDAAL?

Waarom Bloemendaal?

Bloemendaal is een Gemeente en plaatst gelegen in Noord-Holland. De Gemeente Bloemendaal bestaat uit de dorpen Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelzang. Elk jaar weer weet Gemeente Bloemendaal hoog te scoren als een van de beste Gemeentes in Nederland om te wonen.

Het dorp Bloemendaal is gelegen tussen Haarlem en de Kennemer duinen. Het dorpskern van Bloemendaal staat bekend om een grote diversiteit aan eetgelegenheden en winkels. Bloemendaal beschikt over een groenrijk gebied en een locatie gelegen nabij het strand, aan de rand van de duinen. Ook is het hartje centrum van Haarlem snel te bereiken.

Bekijk ons koopaanbod en neem gerust contact met ons op.

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Be√ędigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms