Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Uw makelaar in Aerdenhout

Uw droomhuis aankopen of huidige woning verkopen?

Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken heeft jarenlange ervaring in de verkoop en aankoop van woningen en appartementen in het midden- en hogere marktsegment van de vastgoedmarkt in de regio Noord- Midden én Zuid-Kennemerland, w.o. Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Haarlem, Zandvoort, Overveen, Bloemendaal, Santpoort Zuid en Noord, Driehuis en Velsen-Zuid. Wij kennen de markt tot in de finesses en kunnen daardoor de verkoopbegeleiding of aankoopbegeleiding van uw huis, doel- en resultaatgericht aanpakken. Ook voor taxaties, huur en beheer en bedrijfsmatig vastgoed kunt u bij ons terecht.

Waarom Aerdenhout?

Waarom Aerdenhout?

Aerdenhout is een plaats gelegen in Noord-Holland en valt onder de Gemeente Bloemendaal. De bekende villawijk is gelegen in de duinen van Zuid-Kennemerland is gemiddeld de duurste buurt van Nederland. Aerdenhout staat bekend om zijn villa's, landgoederen en het bosrijk gebied om rondom het dorp. De woningen in Aerdenhout beschikken over grote tuinen. Dit rustig dorp is zeker geschikt voor gezinnen met kinderen. 

Aerdenhout beschikt over een goede ligging ten opzichte van verbindingswegen. Met een zeer korte reistijd bent u bij het centrum bij Haarlem of bij het strand. Binnen 30 minuten kunt u met de auto al in Amsterdam of Den Haag zijn. Ook kunt u optimaal genieten van de Bloemendaal aan Zee en Zandvoort aan Zee met minder dan 15 minuten autoreistijd.

Bekijk ons koopaanbod en neem gerust contact met ons op.

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP.

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms