Mijn favorieten

Makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken een begrip in Kennemerland

Regiokennis, groot netwerk, allerbeste begeleiding 
Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken is al sinds 1956 een begrip in de regio Kennemerland, we houden van ons vak en bieden de grootste zorg bij de ondersteuning van onze diensten. Met zoveel jaar ervaring laten wij ons niet snel van de wijs brengen en blijven ten alle tijden het hoogst haalbare voor u uit de markt halen. Een huis kopen of verkopen is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven daar wilt u natuurlijk ook de allerbeste begeleiding bij.

Met onze totaal-service en professionele persoonlijke begeleiding naar het beste resultaat
Wij bieden uitgebreide dienstverlening toegesneden op datgene wat u nodig heeft. Bekijk onze aankoopbegeleiding of verkoopbegeleiding. Ook als u al uw droomhuis op het oog heeft kunnen wij met onze resultaatgerichte aanpak erg interessant voor u zijn.

Optimale bediening van de markt
Door onze samenwerking met R365 | International Real Estate hebben wij, zowel hechte samenwerkingsverbanden in Amsterdam, Regio Zuid-Holland, Zeeland & Noord-Brabant, Regio Midden, Noord & Oost Nederland, Regio Utrecht, Regio Gooi & Vechtstreek en Limburg als met alle gelieerde Real Estate kantoren op de internationale markt.

Kennis deling met specialisten
Naast onze eigen expertise en makelaarsdiensten hebben wij een groot netwerk van specialisten om ons heen. De kennis van deze notarissen, banken en hypotheekadviseurs, architecten, bouwkundige, projectontwikkelaars, expat organizations, relocators en vele anderen delen wij natuurlijk graag met u.

Makelaarskantoor Aerdenhout en omstreken verkoopt niet alleen in het hoogste segment. Ook in de wat meer reguliere prijsklasse bieden wij in toenemende mate aanbod van woningen en appartementen.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie, geen enkele vraag is ons vreemd!

Klik hier voor ons aanbod!

      Hèt verschil tussen naar huis gaan en thuiskomen!