Mijn favorieten

Internationale makelaarsdiensten

Verkoopmakelaar exclusief vastgoed in Noord Holland - Kennemerland, West Friesland & Waterland.

Naast de groeiende belangstelling van Nederlandse zoekers, is ook de interesse van buitenlandse kopers en investeerders in exclusief onroerend goed in Nederland sterk groeiende. Nederland is voor hen steeds meer een interessante optie geworden, onder andere door de kwaliteit van het leven hier, het heerlijk en veilig kunnen wonen en het fiscaal gunstige klimaat. Bovendien is het prijsniveau van onroerend goed in ons land internationaal gezien relatief gunstig.

Daarnaast kunnen wij ons beroepen als exclusieve partner van R365 | Christie's International Real Estate's unieke wereldwijde netwerk van vermogende cliënten en de kennis en ervaring in de kunst wereld.

Nationale en internationale marketingdiensten exclusief onroerend goed in Nederland

Om uw exclusieve woning specifiek op deze markt te promoten zijn wij exclusieve partner voor de Regio Kennemerland, West Friesland en Waterland met R365 | International Real Estate. Daarmee is er letterlijk een wereld opengegaan voor onze cliënten in het topsegment, daar de organisatie een wereldomvattend netwerk behelst van 1200 makelaarskantoren in 45 landen. Met in Nederland kantoren in Aerdenhout, Amsterdam, Driebergen-Rijsenburg, Gooi & Vechtstreek, Gorssel en Rotterdam. Alle associates, en dus hun klanten, profiteren van de gezamenlijke marktkennis en de synergie tussen de Christie's veilinghuizen zowel nationaal als wereldwijd. 

In nauwe samenwerking met deze organisatie zullen de door ons geselecteerde objecten worden aangeboden aan potentiële kopers. Daarvoor zullen wij natuurlijk mede gebruik maken van het databestand van geïnteresseerden dat in de loop van de jaren is opgebouwd. Daarnaast maken wij dankbaar gebruik van de ruime internationale promotiemogelijkheden voor uw onroerend goed op de  diverse aangesloten websites en magazines.
 

Waarin onderscheiden wij ons:

  • Selectieve aanname van objecten, waarbij het accent ligt op het hoge segment.
  • Op het topsegment gerichte presentaties.
  • Gericht op de nationale en mondiale markt van potentiele kopers;
  • connecting buyers & sellers.
  • You have the property, we have the buyers.
  • Verkoop via onze makelaardij waarbij object of bedrijfspublicaties worden gerealiseerd in met Christie’s International Real Estate geassocieerde websites en magazines, waaronder de NY Times, Wallstreet Journal, Financial Times, PropGoLuxury, MansionGlobal, CountryLife, South China Morning en vele andere nationale en internationale media en netwerken.
  • Interesse naar uw mogelijkheden?

Neem contact op met het team van kantoor Aerdenhout en Omstreken, zij adviseren graag welke marketingtools bij uitstek passen bij uw bijzondere bezit. 


A House is a work of art, where you can live ín ...