Mijn favorieten

Uitgebreide en onderscheidende makelaarsdiensten Kennemerland, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Bennebroek

Kijk voor onze makelaarsdiensten in Kennemerland, West Friesland en Waterland op een van de knoppen van het uitklap-menu onder de knop DIENSTEN of klik onderstaand direct door:

Verkoop makelaar - Deskundigheid staat voorop en de klant centraal.
De deskundige, resultaatgerichte makelaars op ons kantoor zijn VastgoedCert-gecertificeerd, volgen doorlopend NVM trainingen en hebben in de afgelopen decennia een uitstekende regionale bekendheid opgedaan.

Aankoop makelaar - Uw droomhuis realiseren!
Heeft u bij een andere makelaar een leuk huis gezien maar bent u nog niet zeker van uw zaak? Schakel dan ons in als uw aankoopmakelaar.

Huur en beheer - Optimaal verhuur of beheer van uw vastgoed? Laat uw last onze zorg zijn!
Wij bemiddelen al jarenlang bij de verhuur van appartementen, halfvrijstaande en vrijstaande villa's en landgoederen voor particulieren en beleggers en nemen u als eigenaar de totale zorg uit handen.

NSW-landgoederen en - buitenplaatsen - NSW Landgoed of Buitenplaats een mooi bezit.
Makelaardij Aerdenhout en Omstreken (Kennemerland, Bloemendaal, Heemstede Bennebroek, Waterland en West Friesland) is onder meer gespecialiseerd in complexe onroerend goed vraagstukken. Wij beschikken over jarenlange ervaring met de aan- en verkoop van bijzonder onroerend goed, waaronder NSW-1928 landgoederen en buitenplaatsen.

Complexe onroerend goed vraagstukken - Met onze jarenlange ervaring staan wij u graag terzijde.
Omdat wij de markt door en door kennen en weten wat er speelt adviseren en begeleiden wij u graag.

Private Sales - Iets voor u?
Private Sales heeft voor- en nadelen. Wij adviseren u graag op maat over deze verkoopmethode en baseren ons daarbij, behalve op uw wensen en woning, op doelgroep en marktomstandigheden.

Taxaties - Keurmerk, kennis, ervaring en snelheid.
Voor taxatie van onroerend goed levert Makelaardij Aerdenhout en omgeving al meer dan 35 jaar taxatierapporten in Aerdenhout, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Santpoort. Betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van uw woning.

Bedrijfsmatig - Kijk hier waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Internationale makelaarsdiensten -
Nationale en internationale marketingdiensten voor exclusief onroerend goed in Nederland ( R365 Real Estate affiliate).

Klik hier voor ons huidige aanbod!