Villa project Parklinde, Heiloo

Villa project Parklinde

€ 1.195.000 tot € 1.475.000 v.o.n.

Direct inschrijven

house
Aantal woningen

6

house
Woonoppervlakte

160m² tot 220m²

house
Kamers

n.v.t

house
Perceeloppervlakte
361m² tot 729m²

Omschrijving

Villaproject Parklinde wordt gerealiseerd in de prachtige nieuwe woonwijk Zuiderloo, gesitueerd aan de zuidelijke rand van Heiloo. Deze wijk ligt in het gebied naast de Kennemerstraatweg, tussen de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg. Zuiderloo groeit meer en meer uit tot een ruim opgezette nieuwbouwwijk met een gevarieerd straatbeeld. Een prachtige wijk krijgt hier vorm. Er ontstaat een kindvriendelijke, duurzame en groene wijk met het strand en de duinen heel dichtbij. Een heerlijke plek om te wonen.

Het plandeel Parklinde ligt aan de westkant van Zuiderloo. Deze nieuwe woonwijk grenst met de noordrand aan plandeel De Linde I, ligt ten zuiden van de Zomerlinde en ten oosten van de Hoogeweg. Het betreft de westzijde van de nieuwe wijk Zuiderloo, en wordt doorsneden door de Liguster richting de Vennewaterweg. Het karakter van dit nieuwe plandeel valt te omschrijven als dorps, met volop variatie en lommerrijk.

6 Parkvilla's
** reeds 50% verkocht, start bouw eerste kwartaal 2023 **

De 6 Parkvilla’s liggen verspreid en veelal aan de rand van de nieuwe wijk, veelal grenzend aan de groen getinte setting met vrijstaande landhuizen. En qua stijl en kleurstelling in harmonie met de andere 4 woningtypes van de wijk zodat het visueel één smaakvol geheel vormt.

De 6 Parkvilla’s hebben 2 hoofdtypes:de eerste 3 vormen de noordelijke hoeken van de wijk waarvan er 2 aan de Hoogeweg liggen en de derde aan de Liguster, de andere 3 grenzen eveneens aan deze Liguster en zijn gesitueerd in het oostelijke deel van Parklinde, passend bij de overige woningen in Parklinde.

Speels van opzet, doch naadloos passend qua stijl en uitvoering. Praktisch gecombineerd met een ruime garage. De architect heeft deze stijlvolle Parkvilla’s ontworpen met smaakvol kastanjebruin metselwerk, kozijnen en deuren in 2 tinten grijs, witte goten en op het statige zadeldak antracietgrijze dakpannen. Al met al een imposant geheel!

Enthousiast geworden?
Neem dan snel contact met ons op; graag vertellen wij u meer over dit schitterende villaproject.

Disclaimer
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Foto's

Villa project Parklinde, Heiloo foto-0 Villa project Parklinde, Heiloo foto-0 blur
Villa project Parklinde, Heiloo foto-1 Villa project Parklinde, Heiloo foto-1 blur
Villa project Parklinde, Heiloo foto-2 Villa project Parklinde, Heiloo foto-2 blur
Villa project Parklinde, Heiloo foto-3 Villa project Parklinde, Heiloo foto-3 blur
Villa project Parklinde, Heiloo foto-4 Villa project Parklinde, Heiloo foto-4 blur
Villa project Parklinde, Heiloo foto-5 Villa project Parklinde, Heiloo foto-5 blur
Villa project Parklinde, Heiloo foto-6 Villa project Parklinde, Heiloo foto-6 blur
Villa project Parklinde, Heiloo foto-7 Villa project Parklinde, Heiloo foto-7 blur

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "1852 LN", "city": "Heiloo", "lat": 52.6008759, "lng": 4.7004933, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Direct iemand spreken?

Huib Haije
Beëdigd Makelaar & Taxateur o.g. RM | Makelaar wonen | BOG Huib Haije

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms