Mijn favorieten

Bedrijfsmatig onroerend goed

U bent vastgoedeigenaar en u wilt een pand verkopen of verhuren. Dan zijn wij u graag van dienst. Met onze jarenlange ervaring blijven we nuchter met de voeten in de aarde staan. We hebben inmiddels zoveel meegemaakt dat niets ons te gek is.

Het komt regelmatig voor dat de eigenaar wil stoppen met de onderneming, en deze wil verhuren of verkopen. Het bedrijfspand moet dan verzilverd worden tegen een de maximale opbrengst. Als ondernemer bent u natuurlijk geïnteresseerd in de verkoopwaarde van uw eigendom, wat in veel gevallen ook uw pensioen is.
 
Ook beheerdiensten kunnen wij op maatwerk leveren, neemt u vrijblijvend contact op voor een afspraak.

 

BOG - Taxatie voor uw bedrijfspand nodig?

Er zijn veel taxateurs, u ziet door de bomen wellicht  het bos niet meer. Het is voor u belangrijk om te weten dat BOG- taxaties tegenwoordig aan strenge eisen moeten voldoen, omdat deze anders niet geaccepteerd worden door banken en financiële instellingen.
 
Aerdenhout & Omstreken makelaars voldoet aan de hoogste eisen en standaarden in de markt. Onze rapporten worden door alle instanties geaccepteerd.  We vinden het bovendien belangrijk om de taxatie voor u inzichtelijk te maken. We kennen de regio uitstekend en taxeren alle soorten commercieel vastgoed, van garagebox tot kapitale kantoorvilla.
 
Taxaties zijn maatwerk voor commercieel vastgoed. Het is dan goed om te weten waar de taxatie voor gebruikt gaat worden. Vaak is het zo dat een instantie vraagt om een taxatie. Denk bijvoorbeeld aan:
  • De Bank vraagt u om een taxatie; Er zijn veel begrippen en rapporten; wij voeren alle taxaties uit.
  • Uw accountant vraagt om een taxatie; Voor ondernemers kan het van belang zijn inzicht te hebben in de actuele marktwaarde van vastgoed voor allerlei fiscale aspecten.
  • De fiscus vraagt om een taxatie; Voor ondernemers kan het van belang zijn inzicht te hebben in de actuele marktwaarde van vastgoed voor allerlei fiscale aspecten.
 
Maar ook de volgende situaties zijn denkbaar:
  • U wilt een huurwaarde taxatie; Of u huurder bent of verhuurder, de huurwaarde is van belang bij: het afsluiten van een nieuw huurcontract, het verlengen ervan, of bij een huurprijsherziening.
  • Advisering; Voordat u een beslissing neemt over de aankoop van commercieel vastgoed, moet u eigenlijk al weten wat een taxateur kan weten - dit wordt ook wel een due diligence onderzoek genoemd -.
 
Wilt u meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u graag, vrijblijvend en gastvrij te woord!