Mijn favorieten

Unieke dienstverlening van makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken

Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken is een in 1956 opgericht ambitieus makelaarskantoor, dat  zich door een individuele en persoonlijke aanpak succesvol heeft weten te richten op de belangenbehartiging van kopers en verkopers, met name in het midden- en hogere marktsegment, van de onroerendgoedmarkt. Het is voor ons een uitdaging om diensten en service van uitstekende kwaliteit te leveren.

Unieke makelaarsdiensten
Middels onze NVM-gecertificeerde expertise en uitstekende kennis van de regionale markt bieden wij totaal service bij de aan- en verkoop van uw onroerende zaak.  Omdat onze makelaardij Aerdenhout & omstreken over een exclusieve affiliatie  van R365 International Real Estate beschikt, bieden wij u bovendien de mogelijkheid aan om niet alleen de regionale of de nationale, maar ook de internationale markt te bereiken.

Complexe onroerend goed vraagstukken
Ook voor uw complexe onroerend goed vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd én hebben jarenlange ervaring opgedaan met bijzonder onroerend goed, waaronder NSW-1928 landgoederen en buitenplaatsen.  

 

      Hèt verschil tussen naar huis gaan en thuiskomen!


 

Kantoor Vestiging Aerdenhout & Omstreken Makelaars | R365 | Christie's International Real Estate

Aerdenhout & Omstreken Makelaars | R365 | Christie's International Real Estate

AERDENHOUT

Bentveldsweg 116
2111 EE Aerdenhout
KvK nummer: 34100097
BTW nummer: NL811995434.B01

Routeplanner

Route van naar Bentveldsweg 116, 2111 EE Aerdenhout