Mijn favorieten

Referenties van opdrachtgevers en zakenpartners

     
Referenties van onze clientèle:
Hoe kunnen wij op de beste manier beschrijven wie en hoe wij zijn? Door mensen zoals u natuurlijk! Vandaar dat u hier een aantal aanbevelingen leest van mensen met wie wij hebben samengewerkt.Elisabetta Aarts
(--)
“Huib is een makelaar uit één stuk en een echte heer bovendien. Zijn relationele netwerk is indrukwekkend. Datzelfde geldt zijn bouwtechnische kennis en zijn kennis van markt, omgeving en locale historieën. Daarenboven is hij niet alleen een goed onderhandelaar, maar ook iemand die kansen en mogelijkheden ziet die voor anderen verborgen blijven. Zijn werk verricht hij met charme en humor - en volharding. Huib werkt met een klein maar toegewijd en zeer vriendelijk ondersteunend team.”

DR. A.J.J. Zonnenberg
(Reconstructief tandarts)
“Huib Haije is uw betrouwbare en deskundige makelaar voor aan- en verkoop van uw huis in het midden en hoge segment. Huib bespaart je de frustraties van huurders en asbest, om maar een enkel probleem te noemen.”
 
 
Kees H.G. van Tilburg
(Projectmanager en adviseur verzelfstandigings- en fusieprocessen)
“Wij hebben de dienstverlening van Huib Haije erg gewaardeerd: zeer professioneel en deskundig vanaf het eerste moment, toegewijd, prima presentatie, geduldige uitleg, kennis van de markt en altijd goed bereikbaar. Het contact hebben we altijd plezierig gevonden, zo ook zijn gevoel voor humor. We hebben veel gehad aan zijn bouwtechnische kennis en gevoel voor de mogelijkheden, die een huis biedt c.q. kan bieden. Kortom: wij hebben ons erg prettig gevoeld bij zijn begeleiding van het gehele verkoopproces.”

Louise van Diepen
(quantity surveyor, building advisor at Kreike aannemersbedrijf)
“Huib heeft in de 20 jaar dat we elkaar kennen, zich altijd overal vol enthousiasme voor ingezet. Huib is goed voor de mensen die voor hem werken, altijd bereikbaar voor mensen waar hij voor werkt. Hij geeft overal persoonlijk zijn aandacht aan. Hij heeft verstand van zaken, humor en de huizenmarkt is een uitdaging voor hem. Bij mijn volgende move zal ik hem zeker weer bellen voor advies.”

Ad van Bever
(Owner at English in Business)
“Huib knows how to put the interest of his clients first. He has an excellent knowledge of the market and adds his personal skills to that. Integrity and customer relations are key in his approach.”


Jorrit Kuijpers FFP RLP
(Ondernemer)
“In de afgelopen jaren zeer regelmatig zaken gedaan met Huib Haye en Aerdenhout & Omstreken. Het waren namens onze klanten verschillende zaken van aankopen, verkopen, fiscale of echtscheidingstaxaties en altijd naar volle tevredenheid van de klanten. Naast de prettige persoonlijkheid van Huib is zijn vakkennis en enorme netwerk onderscheiden.”

Dirk van West
(Project leider - Business Analyst Finance & HR bij De Nederlandsche Bank / Dutch Central Bank)
“Huib heeft als geen ander de makelaardij in de genen. Hij is van al het vastgoed in het Kennemerland op de hoogte. Hij is scherp, empatisch, heeft veel humor en kan een zeer goede inschatting maken van de situatie rondom aan- en verkoop van huizen.”
 
 
Bob Cordemeyer
(Owner, Cordemeyer & Slager Advocaten)
“Huib is een goede makelaar. Steeds goede deals mede door hem kunnen maken! Hij weet wat er in de markt leeft en ik kan alleen maar wijzen op goede resultaten, die ik met hem heb bereikt gedurende vele jaren.”

Que A. Vandenberg
(CEO, TotalGreen Holland)
“Betrouwbaar, zeer ervaren, oog voor detail en een uitstekende onderhandelaar voor zijn opdrachtgever. Geef Huib de opdracht en hij behaalt het best mogelijke resultaat, no exceptions.”
 
Ben Nordemann
(Responsible for the program 'Foundations of Management (FMA)' at Nyenrode Business Universiteit)
“Huib is een zeer betrouwbare, correcte professional. Een fijn mens om mee te werken BN”

Pascal Plevier
(Owner, Aannemingsbedrijf Plevier Bloemendaal)
“Wij komen elkaar in de markt tegen middels gezamenlijke relaties. Huib Haije is een fijn persoon om mee samen te werken en kundig in zijn vak. .”Bas van Overeem
(Zeer ervaren vastgoed advocaat; flexibele schil, bestuurder en commissaris woningcorporatie, docent procesrecht UvA)
“Ik ken Huib als een kundig makelaar. In de zaken waarbij wij samen betrokken waren heb ik uiterst plezierig samengewerkt.”