Mijn favorieten

Referenties van opdrachtgevers en zakenpartners

    Huib A.F. Haije - President at Aerdenhout & Omstreken
Referenties van onze clientèle:
Hoe kunnen wij op de beste manier beschrijven wie en hoe wij zijn?
Door mensen zoals u natuurlijk!
Vandaar dat u hier een aantal aanbevelingen leest van mensen met wie wij hebben samengewerkt:
 
Familie Vermeulen
(Aankoop Bellamylaan 3 Aerdenhout)

Zeer prettig contact, deskundige begeleiding, zeer tevreden! Zeer laagdrempelig in de communicatie, veel huizen bekeken en uiteindelijk ons droomhuis aangekocht. Dank Huib.

 
Nils & Sussie Verhoeven
(Verkoop Spoorzichtlaan 16 Heemstede )

Het team van Aerdenhout & Omstreken makelaars is vanaf het begin tot en met het eind zeer prettig in de omgang geweest, het hele proces verliep daarom soepel en zorgeloos, Heldere communicatie en professionele afhandeling, een aandrader voor een ieder die een prima makelaar zoekt.
Mvg. Familie Verhoeven.

 
De heer Maarten Reijgersberg
(Verkoop Sparrenlaan 2 Aerdenhout)

Huib, Lieke & Marlies hebben ons fantastisch begeleid bij de verkoop van ons moeders huis. Er is in Aerdenhout en omstreken geen makelaarskantoor te vinden met een grotere marktkennis en liefde voor het makelaarsvak.

 
Mevrouw Linda Holdtgrefe
(Verkoop Bramenlaan 7 Aerdenhout)

Fijn contact, alle hulp die ik nodig had, goede bereikbaarheid, goede feedback, goede persoonlijke service.

 
De heer Frank Mulder
(Verkoop Langelaan 8 Bentveld)
Betrokken geweest bij de verkoop van dit huis als executeur testamentair. Makelaardij Aerdenhout& omstreken is behalve met de verkoop, ook zeer behulpzaam geweest bij het oplossen van zaken die komen kijken bij een nalatenschap. Zeer deskundig, naar mijn idee ook in het duurdere segment. Het huis was enigszins lastig te verkopen (mooie locatie maar gedateerd en klein) maar deze makelaar heeft zijn verwachtingen waar gemaakt. Bijzonder service gericht en behulpzaam, een aanrader voor andere kopers/verkopers.
 
Mevrouw G.A. Timmermans
(Verkoop Bekslaan 36 Vogelenzang)
Mijn ervaring is buitengewoon goed, Huib Haije is zeer deskundig. Ik heb grote waardering voor zijn geduld, kunst om te navigeren tussen beide partijen, vriendschappelijke benadering naar verkoopster en niet te vergeten de niet aflatende inzet gedurende het gehele verkooptraject.
 
Vera Borgers
(Verkoop Ruys de Perezlaan 38 Aerdenhout)
Het team ontzorgt daar waar mogelijk is. In een hectische periode met extra zorg voor de vertrekkende, veel zorgbehoevende bewoner waar ik onder volmacht voor moest handelen was dat erg fijn. Oog voor technische details. Vakkundige aanpak en prettige en efficiënte samenwerking!
 
De heer M. Wentholt
(Verkoop Karel Doormanlaan 2 Aerdenhout)
Huib Haije en zijn assistente Lieke Kluwen hebben ons goed geholpen bij de verkoop van het huis van onze moeder. Huib kent de streek door en door, heeft een groot netwerk en is ook bouwkundig vaardig. Daarnaast ook een aimabele man met veel mensenkennis.
Kortom een servicegerichte, betrouwbare en vriendelijke makelaardij.

 
Mevrouw Edith Leenderts
(Verkoop Westerduinweg 2 Aerdenhout)
De samenwerking met Huib Haije en Lieke Kluwen van Aerdenhout & Omstreken is bijzonder plezierig en soepel verlopen. Ik kan hen van harte aanbevelen bij een ieder die - misschien voor het eerst - een huis te koop wil aanbieden.
 
De heer Evert Kroes
(Verkoop Van Alphenlaan 2 Aerdenhout)
Keuze van makelaar was gemotiveerd door lokale kennis en ervaring, het benodigde netwerk in het prijssegment en de no-nonsense benadering. Dit was een moeilijk object om te verkopen en het lukte binnen de aangegeven tijd.
 
De heer Peter Miedema
(Verkoop Bernard Zweerslaan 26 Heemstede)
Zeer vriendelijke makelaar met zeer ruime ervaring in de verkoop van elk type huis (simpel tot zeer exclusief).
Prettig in omgang zowel telefonisch, email en persoonlijk. Weet waar hij over praat en heeft een goede benadering van de markt.

 
Mw. C. Bangma
(Aankoop Hoogstraat 1c te Haarlem)
Altijd en snel bereid om een huis te gaan bezichtigen. Heel deskundig.
Geeft altijd antwoord aan je mails of telefoon.

 
De heer F. Willemse
(Verkoop Brederoodsweg 41 Santpoort-Zuid)
Een zeer bevlogen en unieke makelaar die met je meedenkt zowel voor de aankopende partij als de verkopende partij
is zeer geintersseerd in de mensen en het Huis en haalt alles uit de kast om je huis zo snel mogelijk te verkopen vele zaken worden je uit handen genomen wie Aerdenhout & Omstreken voor je Regelt.
One off the Kind!
mvg Gebr Willemse

 
Mevrouw Joke Poulus
(Verkoop Bentveldsduin 19 Bentveld)
Mijn makelaar heeft mij goed geadviseerd in het verkoopproces over de bewegingen in de markt i.v.m. Prijsbijstelling en heeft mij per bezichtiging op de hoogte gehouden over de reacties van aspirant kopers. Voorts heeft hij voor mij uitstekend onderhandeld in de weg naar de verkoop met ook oog voor detail, zoals roerende zaken en vooral de financiele situatie van de kopers. Ik ben ook onder de indruk van zijn lokale kennis en hoop dan ook van harte dat velen na mij gebruik zullen maken van zijn diensten.
 
Mw. T. Tillmans
(Aankoop Ruys de Perezlaan 50 te Aerdenhout)
Bij de aankoop van dit appartement wees de makelaar mij als aspirant-koper op mankementen en zaken die verbeterd diende te worden, maar ook op de mogelijkheden, die het appartement bood. De makelaar heeft mij na de overdracht bijgestaan om mogelijke problemen binnen de VvE voor mij op te lossen. Hij is sociaal vaardig, deskundig, heeft humor en is altijd goed bereikbaar. Daarnaast heeft hij ondanks een moeilijke periode in de onroerend goed markt, onze vrijstaande woning in de duinen tegen een optimale prijs weten te verkopen. Wij zullen deze makelaar dan ook bij zowel het verkoop- als ook bij het aankooptraject, aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
 
Mw. M. Frielink
(Verkoop Roerdomplaan 31 Heemstede)
Deze makelaar heeft het hele verkooptraject goed begeleid.
Samengevat was ik zeer tevreden over deze makelaar.

 
Mw. E. Aarts.
(Aankoop Olieslagerslaan 3 zw + 3 ard Haarlem)
Aerdenhout & Omstreken (Huib Haije) heb ik nu een aantal malen ingeschakeld om te bemiddelen bij aan- en/of verkoop. Ook bij een volgende gelegenheid zou ik zonder aarzeling voor deze makelaar kiezen. Een kundiger (zowel bouwtechnisch als in het opzicht van kennis van de markt en van de lokale omgeving en de lokale geschiedenis), responsiever en meer betrokken makelaar dan Huib Haije kan ik me niet voorstellen en heb ik in de praktijk ook niet ontmoet. Bovendien, en niet in de laatste plaats, beschikt Huib over bijzondere persoonlijke kwaliteiten die hem voor mij tot een echte trusted counsel maken. Een lot uit de loterij.
 
Mw. I. Teuben
(Verkoop Overste den Oudenlaan 22 te Aerdenhout)
Prima, veel bezichtigingen, leek op gegeven moment beetje teveel! Goede begeleiding, goede informatie. Prima foto reportage! Aanrader!
 
De heer M. Raasveld
(Aankoop Jansstraat 69 Haarlem)
Huib Haije is een prettige makelaar die steeds snel bereikbaar is. Daarnaast is hij op tijd en doet wat hij zegt. Hij treedt doortastend op en strijkt evt hobbels snel weer glad.
Een verademing vergeleken bij veel van zijn bloedsbroeders ....

 
Funda gebruiker
(Aankoop Ruis de Perezlaan 54 Aerdenhout)
Heel blij met deze behulpzame, ervaren, deskundige, toegewijde, makelaar met heel veel kennis van de omgeving. Altijd beschikbaar, ook buiten kantoor uren. Iemand die nog echt het makelaars vak begrijpt
 
Dhr. J.W. Nijsen
(Verkoop Begijnhof 8b Haarlem)
Ondanks de tegenvallende markt, en 'moeilijke' locatie, wist Aerdenhout & Omstreken mijn huis toch voor een goede prijs te verkopen.

Elisabetta Aarts
(Verkoop)
“Huib is een makelaar uit één stuk en een echte heer bovendien. Zijn relationele netwerk is indrukwekkend. Datzelfde geldt zijn bouwtechnische kennis en zijn kennis van markt, omgeving en locale historieën. Daarenboven is hij niet alleen een goed onderhandelaar, maar ook iemand die kansen en mogelijkheden ziet die voor anderen verborgen blijven. Zijn werk verricht hij met charme en humor - en volharding. Huib werkt met een klein maar toegewijd en zeer vriendelijk ondersteunend team.”

DR. A.J.J. Zonnenberg
(Reconstructief tandarts)
“Huib Haije is uw betrouwbare en deskundige makelaar voor aan- en verkoop van uw huis in het midden en hoge segment. Huib bespaart je de frustraties van huurders en asbest, om maar een enkel probleem te noemen.”
 
Kees H.G. van Tilburg
(Projectmanager en adviseur verzelfstandigings- en fusieprocessen)
“Wij hebben de dienstverlening van Huib Haije erg gewaardeerd: zeer professioneel en deskundig vanaf het eerste moment, toegewijd, prima presentatie, geduldige uitleg, kennis van de markt en altijd goed bereikbaar. Het contact hebben we altijd plezierig gevonden, zo ook zijn gevoel voor humor. We hebben veel gehad aan zijn bouwtechnische kennis en gevoel voor de mogelijkheden, die een huis biedt c.q. kan bieden. Kortom: wij hebben ons erg prettig gevoeld bij zijn begeleiding van het gehele verkoopproces.”

Louise van Diepen
(quantity surveyor, building advisor at Kreike aannemersbedrijf)
“Huib heeft in de 20 jaar dat we elkaar kennen, zich altijd overal vol enthousiasme voor ingezet. Huib is goed voor de mensen die voor hem werken, altijd bereikbaar voor mensen waar hij voor werkt. Hij geeft overal persoonlijk zijn aandacht aan. Hij heeft verstand van zaken, humor en de huizenmarkt is een uitdaging voor hem. Bij mijn volgende move zal ik hem zeker weer bellen voor advies.”

Ad van Bever
(Owner at English in Business)
“Huib knows how to put the interest of his clients first. He has an excellent knowledge of the market and adds his personal skills to that. Integrity and customer relations are key in his approach.”


Jorrit Kuijpers FFP RLP
(Ondernemer)
“In de afgelopen jaren zeer regelmatig zaken gedaan met Huib Haye en Aerdenhout & Omstreken. Het waren namens onze klanten verschillende zaken van aankopen, verkopen, fiscale of echtscheidingstaxaties en altijd naar volle tevredenheid van de klanten. Naast de prettige persoonlijkheid van Huib is zijn vakkennis en enorme netwerk onderscheiden.”


Dirk van West
(Project leider - Business Analyst Finance & HR bij De Nederlandsche Bank / Dutch Central Bank)
“Huib heeft als geen ander de makelaardij in de genen. Hij is van al het vastgoed in het Kennemerland op de hoogte. Hij is scherp, empatisch, heeft veel humor en kan een zeer goede inschatting maken van de situatie rondom aan- en verkoop van huizen.”
 
Bob Cordemeyer
(Owner, Cordemeyer & Slager Advocaten)
“Huib is een goede makelaar. Steeds goede deals mede door hem kunnen maken! Hij weet wat er in de markt leeft en ik kan alleen maar wijzen op goede resultaten, die ik met hem heb bereikt gedurende vele jaren.”

Que A. Vandenberg
(CEO, TotalGreen Holland)
“Betrouwbaar, zeer ervaren, oog voor detail en een uitstekende onderhandelaar voor zijn opdrachtgever. Geef Huib de opdracht en hij behaalt het best mogelijke resultaat, no exceptions.”
 
Ben Nordemann
(Responsible for the program 'Foundations of Management (FMA)' at Nyenrode Business Universiteit)
“Huib is een zeer betrouwbare, correcte professional. Een fijn mens om mee te werken BN”

Pascal Plevier
(Owner, Aannemingsbedrijf Plevier Bloemendaal)
“Wij komen elkaar in de markt tegen middels gezamenlijke relaties. Huib Haije is een fijn persoon om mee samen te werken en kundig in zijn vak. .”


Bas van Overeem
(Zeer ervaren vastgoed advocaat; flexibele schil, bestuurder en commissaris woningcorporatie, docent procesrecht UvA)
“Ik ken Huib als een kundig makelaar. In de zaken waarbij wij samen betrokken waren heb ik uiterst plezierig samengewerkt.”