Mijn favorieten

Modernste verkoopbevorderende makelaarsdiensten

Bij het verkopen of verhuren van een huis of appartement wordt het steeds belangrijker om u te onderscheiden bij de profilering van uw woning in de markt. Wij gaan graag in gesprek om de specifieke mogelijkheden verder te bespreken.

Style & Sell!
Ondanks een aantrekkende markt, kunnen woningen langer dan gewenst in de verkoop staan. Ook is er meer concurrerend aanbod dan een paar jaar geleden. De presentatie van woningen wordt steeds belangrijker. De eerste indruk van een huis bepaalt veelal de interesse van de aspirant-kopers. Een huis moet als het ware aanvoelen als een goed passende jas. Het stylen van een huis, voordat de woning daadwerkelijk op de markt komt, raakt steeds meer ingeburgerd. Verkopers zien onder andere door woonprogramma's op televisie, dat woningen die opnieuw gestyled zijn sneller verkocht worden en meer opleveren.  Vaak zijn kleine veranderingen al voldoende om uw huis veel beter te laten presenteren. Wij maken gebruik van de modernste verkoopbevorderende methoden om uw vastgoed optimaal te promoten en te verkopen. Daarbij werken wij ook samen met verkoop stylisten. Wij informeren u graag over de condities.

Do's & don'ts van Social Media.
Ook online wordt het steeds belangrijker de zichtbaarheid van een object onder de aandacht te brengen. Vooral vanwege de enorme populariteit van social media is een toegepaste online marketing de ideale manier om meer klanten te trekken. Bovendien is het een originele manier om uw woning te onderscheiden binnen het grote woning aanbod. Of het nu Facebook, YouTube, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest of een ander social media-platform is, social media spelen een cruciale rol bij het succes van uw online zichtbaarheid en zijn een krachtige tool gebleken om een breder publiek te bereiken. Door middel van een effectieve online marketing strategie bereiken wij een realtime interactie met uw directe doelgroep. Met behulp van bruikbare statistieken en feedback kunnen wij de online zichtbaarheid steeds verder toespitsen richting de juiste doelgroep.  Wij zijn gespecialiseerd in de creatieve kant van (online) marketing en kunnen u veel tijd en moeite besparen met professionele (online) marketingondersteuning.

Neemt u dan nu vrijblijvend contact met ons op.