Mijn favorieten

Internationale makelaarsdiensten

Verkoopmakelaar voor exclusief vastgoed in Noord Holland - Kennemerland, West Friesland  & Waterland.

Affiliate van Christie's International Real Estate
Naast de groeiende belangstelling van Nederlandse zoekers, is ook de interesse van buitenlandse kopers en investeerders in exclusief onroerend goed in Nederland sterk groeiende. Nederland is voor hen steeds meer een interessante optie geworden, onder andere door de kwaliteit van het leven hier, het heerlijk en veilig kunnen wonen en het fiscaal gunstige klimaat. Bovendien is het prijsniveau van onroerend goed in ons land internationaal gezien relatief gunstig.

Daarnaast kunnen wij ons beroepen op Christie's International Real Estate's unieke wereldwijde netwerk van vermogende cliënten en de kennis en ervaring in de kunst wereld.

Nationale en internationale marketingdiensten exclusief onroerend goed in Nederland
Om uw exclusieve woning specifiek op deze markt te promoten zijn wij een samenwerking aangegaan met Christie's International Real Estate | R365. Daarmee is er letterlijk een wereld opengegaan voor onze cliënten in het topsegment, daar de organisatie een wereldomvattend netwerk behelst van 1200 makelaarskantoren in 45 landen. Met in Nederland kantoren in Aerdenhout, Amsterdam, Driebergen-Rijsenburg, Gooi & Vechtstreek, Gorssel en Rotterdam. Alle associates, en dus hun klanten, profiteren van de gezamenlijke marktkennis en de synergie tussen Christie’s International Real Estate en de veilinghuizen van Christie’s, zowel nationaal als wereldwijd. 

In nauwe samenwerking met deze organisatie zullen de door ons geselecteerde objecten worden aangeboden aan potentiële kopers. Daarvoor zullen wij natuurlijk mede gebruik maken van het databestand van geïnteresseerden dat in de loop van de jaren is opgebouwd. Daarnaast maken wij dankbaar gebruik van de ruime internationale promotiemogelijkheden voor uw onroerend goed op de  diverse aangesloten websites en magazines.

Waarin onderscheiden wij ons:

  • Selectieve aanname van objecten, waarbij het accent ligt op het hoge segment.
  • Op het topsegment gerichte presentaties.
  • Gericht op de nationale en mondiale markt van potentiele kopers;
  • connecting buyers & sellers.
  • You have the property, we have the buyers.
  • Verkoop via onze makelaardij waarbij object of bedrijfspublicaties worden gerealiseerd in  met Christie’s International Real Estate geassocieerde websites en magazines, waaronder de NY Times, Wallstreet Journal, Financial Times, PropGoLuxury, MansionGlobal, CountryLife, South China Morning en vele andere nationale en internationale media en netwerken.

Interesse naar uw mogelijkheden?
Neem contact op met het team van kantoor Aerdenhout en Omstreken, zij adviseren graag welke marketingtools bij uitstek passen bij uw bijzondere bezit. 

Check ook onze affiliate websites:
Christie's Real Estate | R365 en
Luxury Defined Christies Real Estate ( Art, Design & Luxury Home Inspiration)

 
                        

 A House is a work of art, where you can live ín ...