Mijn favorieten

Verhuur en/of beheer van uw onroerend goed in Kennemerland

Optimaal verhuur of beheer van uw vastgoed? Laat uw last onze zorg zijn!

Wij bemiddelen al jarenlang in Bloemendaal en daarbuiten bij de verhuur van appartementen, halfvrijstaande en vrijstaande villa's en landgoederen voor particulieren en beleggers en nemen u als eigenaar de totale zorg uit handen. Door een gewijzigde woningmarkt is de vraag naar huur en verhuur sterk toegenomen. Veel verkopers gaan voor zekerheid en wachten met het kopen van een ander huis, tot de huidige woning is verkocht. Pas dan wordt actief gezocht naar vervangende huisvesting en als de ideale woning niet te koop staat,  besloten om (tijdelijk) een woning in de vrije sector te huren.   

Tot tijdelijke verhuur wordt vaak overgegaan om hoge kosten te voorkomen. Het zijn echter niet alleen de lusten, maar ook de lasten.
Bij het verhuren van een woning komt veel kijken:
  • Regels van de hypotheekhouder, 
  • Fiscale gevolgen verhuur,
  • Bescherming huurders,
  • Wettelijke verplichtingen van de verhuurder,
  • Toetsing en screening potentiële huurders.

Wilt u een woning verhuren in Kennemerland of daarbuiten?
U bent bij ons aan het juiste adres. In gesprek met u nemen wij de woning op en worden de condities vastgesteld.  Uw verhuurwensen worden tevens doorgespeeld aan diverse bij ons bekende verhuurbemiddelaars en internationale bedrijven in de regio, zodat uw woning binnen afzienbare tijd verhuurd zal zijn.

Beheer van uw woning in vertrouwde handen geven
U gaat voor langere tijd naar het buitenland, woont niet in de nabijheid van het te verhuren object, of wilt graag alle beslommeringen uit handen geven? Dan kunnen wij u full-service beheer bieden. Het verhuurde pand wordt regelmatig door ons bezocht en wij behartigen voor u de klachtopvolging en -afhandeling. Bij nagenoeg alle beheerovereenkomsten wordt gebruik gemaakt van een lijst van werklieden die het huis kennen. Zodat wij op hen een beroep kunnen doen in een voorkomend geval. Buiten dat wordt met de huurder vastgelegd, dat zij ook gebruik maken van uw tuinman en interieurverzorgster, zodat u er van op aan kunt, dat uw huis in optimale conditie blijft. Graag informeren wij u over de mogelijkheden van beheer en onze zeer gunstige condities.   

Aanhuur bemiddeling?
Zoekt u voor minimaal één jaar vervangende huisvesting, bijvoorbeeld bij een grote verbouwing, een overbrugging naar een nieuw aangeschafte woning of tijdelijk verblijf in de regio Kennemerland, Waterland of West Friesland, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij speuren de markt voor u af en bemiddelen graag bij de totstandkoming van afspraken. Neem gerust contact op, om de mogelijkheden te bespreken.  


Nieuwsgierig?  Neemt u dan nu vrijblijvend contact met ons op.